HPL materiaal

Heb jij een huis gekocht? Gefeliciteerd! Waarschijnlijk ben je nog druk aan het verbouwen om het huis helemaal naar je zin te maken. Muurtje eruit, misschien zelfs een nieuwe badkamer of keuken. Ligt er net aan wat je smaak is natuurlijk.

 

Wanneer alle verbouwingen gedaan zijn en je eindelijk je huis kan gaan opbouwen moet je gaan kijken naar wat je op de wanden wilt. Wil je de muren stuken? Verven of misschien toch behangen? Alles heeft zijn voor en nadelen. Denk goed na over de kleuren zodat het een mooi geheel wordt met elkaar.

 

De vloer is ook een dingetje. Misschien ligt er wel vloer die je kan laten liggen. Wat voor vloer neem je? Er zijn veel opties zoals:

 

Tapijt

Tapijt is lekker zacht in je huis. Je kan met je bloten voeten over de vloer lopen zonder dat je koude voeten krijgt. Tapijt is ook een erg zachte ondergrond om overheen te lopen. Ook breng je met tapijt veel sfeer in het huis.

Een ander voordeel van tapijt is dat het een geluiddempend effect heeft. Stof en textuur nemen namelijk geluidsgolven op.

 

Pvc-vloer

Pvc-vloeren zijn slijtvast, ze kunnen goed tegen vocht en water wat ideaal is als je bijvoorbeeld kinderen hebt. Ook zijn pvc-vloeren geschikt met vloerverwarming. Ze blijven in zowel vochtige als droge toestand hun stroeve karakter behouden. Pvc-vloeren zijn volledig recyclebaar en dus ook milieuvriendelijk.

 

HPL Laminaat

HPL laminaat wordt ook wel hogedruk laminaat genoemd. De bovenlaag van de HPL laminaat vloer is versterkt. Hierdoor is de vloer beter bestemd tegen vallende objecten. Hierdoor is de levensduur van de vloer ook langer. HPL laminaat wordt gelegd door middel van een kliksysteem. Dit is dus gemakkelijk zelf te plaatsen. Doordat je het zelf kunt plaatsen is de aanschaf van HPL laminaat ook goedkoop, je hoeft er geen vakman bij te huren.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.