Woning

Glas op maat: voor ieder iets dat nodig is!

Een nieuw huis met een net andere maat ramen en deuren, omdat jullie dat mooi vonden. Fantastisch, maar dan kom je erachter dat er gangbare maten zijn en dat die toch wat makkelijker te vinden zijn. Nu is het nodig om op zoek te gaan naar glas op maat. Ook wanneer je er misschien niet voor gekozen hebt, maar de maat van het raam gewoon zo is als die is. Ieder kozijn is anders en daarom is het helemaal niet gek als je glas op maat nodig hebt. Wel is het bij ieder raam van belang dat het glas echt op maat is. Een millimeter kan al voor verschil zorgen. Op de millimeter na moet het glas dus op maat gemaakt worden. Het is dus belangrijk om een deskundige naar het kozijn te laten kijken zodat zij het nauwkeurig opmeten. Wanneer je namelijk zelf de kozijnen op meet kan er veel misgaan.

Wat is er mogelijk met glas op maat?

Glas op Maat De NoorderGlas op maat is dus voor iedereen een uitkomst. De standaardmaten kloppen vaak niet meer, zeker als het gaat om wat oudere huizen met lange ramen. De Noorder is een professioneel bedrijf met veel ervaring. Dat maakt dat zij weten wat er nodig is. Het opmeten, produceren en plaatsen van glas op maat is iets wat veel nauwkeurigheid en zorgvuldigheid vraagt. Een beroep dat niet voor iedereen is weggelegd. Stel dat je het toch wilt proberen en het verkeerd opmeet. Dat kan gevaren hebben voor de isolatie en de brandveiligheid. Logisch wanneer er glas inzit met een gleuf aan beide zijkanten van een millimeter.

De Noorder BV

De Noorder helpt je graag bij het vinden van glas op maat. Ook wanneer er kozijnen op maat nodig zijn, kan je terecht bij De Noorder. Vakwerk wordt bij hen gegarandeerd. Met de modernste gereedschappen en middelen komen zij tot een zo best mogelijk eindresultaat. Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt of graag een afspraak wilt maken.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *