Woning

De voordelen van tapijttegels

Tapijttegels

Tapijttegels zijn geschikt voor elke ruimte in huis. De tapijttegels zijn erg sterk en makkelijk te leggen. Bij de aanschaf van dit product, weet je dus zeker dat het jarenlang meegaat. Zit een tegel onder vuil en vlekken? Geen zorgen, je vervangt de tegel in een handomdraai. Ontdek snel meer voordelen van de tapijttegels!

1. Makkelijk (zelf) te leggen

Tapijttegels zijn makkelijk zelf te leggen. Wel is het een secuur werk. Probeer van te voren de tapijtvloer al goed in te meten. Het is natuurlijk het mooist als de tapijttegels zo netjes mogelijk liggen. De tegels zijn erg makkelijk te plaatsen. De tapijttegels zijn makkelijk aan te passen aan de ruimte waar het in moet liggen.

2. Te combineren met vloerverwarming

Tapijttegels kunnen prima gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Let er hierbij wel op dat het tapijt niet te hoogpolig is. Doordat hoogpolig tapijt veel isoleert kan de vloerverwarming het vertrek niet goed verwarmen. Wanneer dit niet het geval is, kun je de tapijttegels makkelijk aanleggen met vloerverwarming. Nooit meer koude voeten!

3. Makkelijk te vervangen

Zit er vuil op de tapijttegels? Of zijn er vlekken in de tapijttegels gekomen? Geen zorgen! De tapijttegels zijn makkelijk te vervangen. Je kunt de tapijttegels gemakkelijk vervangen voor een nieuwe tegel. Er zijn een paar soorten tapijttegels die zelfs onder de kraan gereinigd kunnen worden. Vervolgens kun je de tapijttegels gewoon weer terugleggen op de desbetreffende plek.

4. Laat je creativiteit los

Wil je een andere vloer dan standaard? Dan bieden tapijttegels de oplossing. De tapijttegels bestaan namelijk uit losse delen. Hierdoor kun je ervoor kiezen om verschillende figuren en decoratieve randen aan je vloer toe te voegen. Je kunt vloer laten bestaan uit tapijttegels in verschillende kleuren en vormen.

5. Geen ondertapijt nodig

Onder de tapijttegels hoef je geen ondertapijt te leggen. Dit is ideaal en voorkomt vervelende lijmlagen. De tapijttegels zijn weer makkelijk te verwijderen als de vloer vervangen wordt. Hierbij heb je geen last van beschadigingen op de vloer.

Tapijt nodig? Ontdek de collectie op www.sneltapijt.nl

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *