Woning

Dé badkamer trend van 2017!

De badkamer is niet alleen meer een praktische ruimte in ons huis, maar echt een ruimte om tot ontspanning en rust te komen. Niet voor niets wordt de badkamer dan ook steeds belangrijker in ons huis. Wil jij ook meer rust creëren en je badkamer helemaal volgens de laatste trend inrichten? Kies dan voor een natuurlijke look door middel van natuurlijke materialen en producten. Gebruik materialen als natuursteen, beton, hout en klei. Maar niet alleen de wand- en vloertegels zijn voor deze sfeer belangrijk, ook de badkamermeubels spelen hierin een belangrijke rol!

Natuurlijke badkamermeubels

Met natuurlijke badkamermeubels kun je eenvoudig meer rust in je badkamer creëren. Wat betreft badkamermeubels zie je anno 2017 vooral veel houten meubelen. Denk bijvoorbeeld aan een houten wastafel of zelfs een houten bad. Ook een combinatie van een betonnen badkamermeubel met een houten waskom is heel populair. Hiermee creëer je niet alleen meer rust, maar ook het luxe wellness gevoel in je badkamer. Om het af te maken kies je voor natuurlijke accessoires, echte planten en mooie (dimbare) verlichting.

Waar vind je houten badkamermeubelen?

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe badkamer meubelen of accessoires, kun je tegenwoordig prima online terecht. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Woodstyl, voor unieke en op maat gemaakte houten badkamermeubelen!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *