Vrijetijd

Utrecht bowlen

Wil u binnenkort een gezellig avondje gaan bowlen met vrienden of familie? Dan bent u bij Utrecht bowlen zeker aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk genieten van de leukste bowlingbanen die prachtig voor u zijn aangelegd. Hier kunt namelijk kiezen uit 16 banen. Dit geeft wel aan dat het een groot complex is. Via de website kunt u op een eenvoudig een baan reserveren. Naast het normaal bowlen is er nog veel meer mogelijk bij ons. Wanneer u op een bijzondere manier wilt bowlen, moet u zeker eens verder lezen. Zo hebben we iedere vrijdag en zaterdagavond Late Night Magic Bowlen. Dit klinkt natuurlijk alleen al leuk. Dit vindt plaats op vrijdag en zaterdagavond van 23:00 tot 01:00. De bowlingbaan wordt dan omgetoverd tot echte nachtclub.

Rookmachines, lampen en lasers bij Utrecht bowlen

Er is bij ons veel mogelijk op het gebied van Utrecht bowlen. Wanneer u op een leuke manier wil bowlen bent u hier goed. Het gebouw wordt voorzien van laserlampen, rookmachines en een DJ. Hier hebt u de mogelijkheid om lekkere cocktails te drinken. Ook gaat de bar open voor verschillende shotjes. Deze kosten dan slechts 2 of 3 euro. Tijdens deze uren van gezelligheid kunt u ook rekenen op gratis bitterballen. In de omgeving van Utrecht is dit echte de leukste manier om uw dag in te delen voor bowlen.

Van alles te beleven

We hebben ook een speciaal pannenkoeken arrangement bij Utrecht bowlen. Er is veel mogelijk bij onze bowlinghal. U kunt bij ons heerlijke toppings doen op uw pannenkoeken. We hebben ontdekt dat er steeds meer verschillende dingen op een pannenkoek gaan. Bij ons is het ook mogelijk om een leuke en uitdagende escape room aan te gaan. In deze escape room is het de bedoeling om John te vinden. Vindt hem binnen een uur en kom uit de escape room.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *