Vrijetijd

De mooiste camperroute door Amerika

Een camper huren in Amerika en rondtrekken, iets waar velen van dromen! Maar Amerika is groot, dus waar begin je en welke hoogtepunten mag je absoluut niet missen? Cheap Campers heeft de ultieme camperreis door Amerika voor je uitgestippeld, waarbij je langs de mooiste highlights komt!

Zuidwest-Amerika

Bekijk in 2 tot 3 weken tijd het beste wat zuidwest Amerika heeft te bieden! Start je camperreis in LA en rijd vervolgens door de woestijn richting de Grand Canyon, Monument Valley, Lake Powell, Bryce Canyon N.P. en het Zion National Park. Tip: overnacht ook op deze prachtige nationale parken voor een unieke ervaring! Rijd je vervolgens verder naar het westen, dan kom je in een hele andere wereld terecht genaamd Las Vegas. Na een paar keer over The Strip gelopen te hebben, is het weer tijd voor natuur. Ontdek de droogste en heetste plek op aarde in Death Valley, bekijk ‘s werelds grootste boom in het Sequoia National Park en bewonder het natuurschoon in Yosemite National Park. Vanaf hier rijd je door naar San Francisco, waar je de camper kunt inleveren en eventueel kunt terugvliegen.

Tijd over?

Rijd dan via de mooie kustroute Highway 1 naar de stranden van Monterey en Santa Barbara en vlieg weer terug vanuit Los Angeles.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *