Leuke uitjes voor een kinderfeestje

Ben je op zoek naar een leuk uitje om te doen met het feestje van je kind? Lees dan verder, wij hebben een aantal leuke originele uitjes om te doen op een rijtje gezet. Zo is het bijvoorbeeld een leuk idee om naar een dierentuin te gaan met alle kinderen. Bij verschillende dierentuinen is het ook mogelijk om een rondleiding te krijgen speciaal voor kinderfeestjes. Je wordt dan door een gids rondgeleid die ook allemaal feitjes verteld die de kinderen leuk vinden. Verder zijn er diverse activiteiten en spelletjes tijdens de rondleiding en zit er eten bij het totaalpakket. Op deze manier heb je gelijk voor de hele dag alles geregeld met maar liefst één arrangement, ideaal toch!

Bowlingbaan Utrecht
Op zoek naar een bowlingbaan Utrecht en omstreken? Er zijn diverse bowlingbanen te vinden in deze omgeving! Zo is er een bowlingbaan die ook een escape room aanbiedt en diverse bijzondere jungle bowlingbanen die ook erg leuk kunnen zijn voor een feestje, doordat ze iets bijzonderder zijn dan de bowlingbaan die iedereen kent. Bij deze bowlingbaan is het ook mogelijk om in de avond te gaan discobowlen, maar dan niet gewoon discobowlen door lampen en een muziekje, maar veel uitgebreider. Zo kan je bijvoorbeeld hier aan het rad draaien voor gratis shotjes, is er een DJ en zijn er rookmachines om het feest helemaal compleet te maken.

Speurtocht
Wat ook een leuk idee is voor een kinderfeestje is om een speurtocht te houden. Een speurtocht kan je of zelf helemaal samenstellen of je kan dit bij een bureau opkopen die speurtochten organiseert. Je kan de speurtocht dan in een bepaald thema houden die jouw kind het leukste vindt. Denk bijvoorbeeld aan een piratenthema of voor een heksenthema. Laat de kinderen allemaal verkleed komen en maak het spannend door bijvoorbeeld mensen in te schakelen die tijdens de speurtocht de kinderen komen laten schrikken en ook verkleed zijn als bijvoorbeeld piraat of heks. De kinderen zullen een speurtocht als deze dan nooit vergeten. Heb je inmiddels genoeg inspriatie gekregen voor een leuk kinderfeestje binnenkort?

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.