Vrijetijd

4 leuke dingen om te doen wanneer het buiten koud is

4 leuke dingen om te doen wanneer het buiten koud is

Buiten vriest het een paar graden en er ligt een pak sneeuw. Je hebt geen zin om je handschoenen en sjaal te pakken. Je besluit om een dagje binnen te blijven. Zo hoef jij niet de kou te trotseren. Iets waar jij totaal niet van houdt. Maar wat ga je dan toch eens doen op je vrije dag? Je leest het in deze blog!

1. Ga gezellig bij de houtkachel zitten

Heb je een hekel aan de kou? ga dan in de winter lekker bij de houtkachel zitten. Geniet van het prachtige schouwspel van vlammen terwijl je lekker onder het dekentje op de bank ligt. Hier kun je gerust de hele dag naar kijken. Het straalt rust en warmte uit. Het geluid van knapperend haardvuur is betoverend mooi. Heb je (nog) geen houtkachel? Kachelkoning is dé specialist op het gebied van houtkachels.

2. Speel spelletjes

Het spelen van een ouderwets spelletje is altijd een goed idee. Ga dus gezellig binnen met het gezin om tafel en pak de spellen van zolder er weer eens bij. Dit roept vaak ook een gevoel van nostalgie bij je op. Vroeger deed je dit namelijk ook in het weekend. Geniet samen met het gezin van de tijd die je samen doorbrengt op deze koude dag. Je zult zien dat je steeds minder baalt van het slechte weer.

3. Zet Netflix aan

Wil je liever onderuitgezakt op de bank bijkomen van misschien wel drukke werkdagen? Kies er dan voor om Netflix aan te drukken. Je hebt de keuze uit duizenden films en series. Tip: ga lekker een spannende serie bingewatchen! Voor je het weet is de dag om en heb je niks gemerkt van het gure weer.

4. Lees een boek

Zet een lekker kopje thee en kruip onder een lekker warm dekentje. Pak een spannend boek erbij en ga helemaal op in het verhaal. De dag vliegt voorbij als je een spannend boek leest. het is bovendien heerlijk ontspannend. Tip: doe dit lekker voor de houtkachel.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *