Vrijetijd

3 tips om een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren in Drenthe

3 tips om een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren in Drenthe

De verjaardag van je zoon of dochter is een mooi moment in je leven. Voor de kinderen helemaal. Zij leven helemaal toe naar deze dag. Je wilt dit dan ook niet ongezien voorbij laten gaan. Je wilt immers groots uitpakken met een kinderfeestje voor alle vriendjes en vriendinnetjes van jouw zoon/dochter. Een dag waar de kinderen nog lang over nu zullen praten op het schoolplein. Maar wat ga je dan doen om dit onvergetelijk te maken? Je leest het in deze blog!

Kies voor een speurtocht in de natuur

Je kan kiezen voor een speurtocht in de natuur. Samen met de kids ravotten in de natuur terwijl ze aan het speuren zijn. Bedenk leuke vragen of puzzels die ze samen moeten oplossen. Dit doet het altijd goed bij kinderen. Het zorgt voor voldoende uitdaging voor de kinderen. Het kost je eventjes tijd om dit te organiseren. Maar je bespaart aan de andere kant geld door het zelf te doen. Het nadeel is dat je afhankelijk bent van het weer.

Speel spelletjes thuis

Wat is er nu leuker dan samen spelletjes te spelen? De kinderen zullen samen veel lachen en plezier maken. Daarnaast leren ze om met elkaar te spelen en om samen te werken. Een bijkomend voordeel voor jou als ouder. Haal dus de oud-Hollandse spelletjes van zolder of vraag aan familie/vrienden of zij nog leuke spelletjes hebben. Het kan ook simpeler door bijvoorbeeld te gaan ‘spijkerpoepen’. Het enige wat je daarvoor nodig hebt zijn spijkers, flesjes en een stuk touw.

Ga naar feestlocatie De Drentse Koe

Wil je groots uitpakken en de dag helemaal onvergetelijk maken? Kom dan langs bij de mooiste feestlocatie van Drenthe, namelijk De Drentse Koe. Hier is voor ieder kind volop vertier te beleven. De kinderen kunnen buiten spelen op het grote speelterrein en binnen in de speelschuur die maar liefst drie verdiepingen telt. Ook aan de lekkere trek is gedacht. De kinderen kunnen smullen van de zelfgemaakte ijsjes en onbeperkt ranja pakken. Een succesvolle dag gegarandeerd! Het voordeel is dat je niet hoeft te reserveren en dat je geen rekening hoeft te houden met het weer. Plus je hoeft weinig voorbereidingen te treffen. Wel zo fijn toch?

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *