Verzorging

Opleveringsschoonmaak: voor een schone start

Opleveringsschoonmaak

Na een renovatie of nieuwbouw wordt een pand mooi opgeleverd. Deze panden zijn echter nog niet beschikbaar voor gebruik. Een opleveringsschoonmaak is daarbij van essentieel belang. Hiermee houdt u de belangrijkste ruimtes in uw nieuwe pand erg schoon. Wanneer je Dros Schoonmaakdiensten inhuurt, weet je zeker dat na de schoonmaak alles er perfect uitziet. Je pand is gelijk klaar voor gebruik.

Werkzaamheden bij opleveringsschoonmaak

Bij de opleveringsschoonmaak wordt de complete vloer gereinigd. Vervolgens kunt u makkelijk het tapijt laten leggen. Ook de keuken wordt grondig gereinigd. De sanitaire ruimtes moeten natuurlijk schoon zijn. Het is belangrijk dat deze hygiënisch zijn en een frisse uitstraling hebben. De kalk wordt verwijderd van de tegels. Ook de ruimtes worden allemaal stofvrij gemaakt. Alle ramen worden gewassen. Daarbij worden de randen, richels en plinten natuurlijk niet vergeten.

Ook bij verhuizen

Gaat u verhuizen, maar hebt u geen zin om uw oude of nieuwe pand schoon te maken? Ook dan is een opleveringsschoonmaak mogelijk. Uw nieuwe pand is helemaal schoon en hier kunt u vervolgens zonder weinig gedoe intrekken. Het enigste waar u zich nog zorgen om hoeft te maken is het meubilair. Ook kan het zijn dat u het oude pand verkocht hebt, maar dat u geen zin hebt om dit pand weer helemaal gebruiksvriendelijk te maken. Een opleveringsschoonmaak zorgt ervoor dat u zich zonder zorgen compleet kan richten op uw nieuwe pand.

Ideaal voor een schone start

Je wilt natuurlijk een schone start maken in je nieuwe pand. Een start waarbij alles goed voor elkaar en geregeld is. Een schoonmaakteam maakt dit mogelijk. Zo begin je met een frisse start aan je nieuwe avontuur.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *