Vervoer

Windscherm Smoke Btc Riva / Agm Vx50 inclusief bevestiging set.

Bent u opzoek naar een Smoke hoog windscherm, voor uw Vespa Lx look a like scooter?

Wij hebben dit smoke windscherm nu op voorraad en leveren deze compleet met bevestiging set. Afhalen kan ook bij ons, wel zo handig als u dicht bij ons in de buurt woont. Is dit niet het geval dan kan deze tegen de normale vergoeding worden verzonden, namelijk € 6.95. Wij hebben hier speciale dozen voor, zodat deze niet beschadiggen. Ons scherm is gemodificeerd en zit op vier punten vast, i.p.v. twee, zoals op de oude modellen windschermen. Welke heel snel afbreken op het stuur, omdat deze de wind niet aan kunnen, pas hier dus voor op! Sommige internet aanbieders verkopen deze heel goedkoop, maar u bent gewaarschuwd, hier geldt dus goedkoop is duurkoop.

Waarom nu ons smoke windscherm?

Ons windscherm wordt geproduceerd in Europa en in ook dikker qua materiaal, dan de schermen afkomstig uit China. Ideaal dus om uw regen, vuil en natuurlijk de wind tegen te houden, als u op uw scooter zit en of rijdt. Als u een Snorscooter heeft en dus geen helmplicht heeft, dan weet u als geen ander hoe irritant het is om een insect in uw gezicht of erger nog, in uw ogen te krijgen. Los van het feit dat dit pijnlijk kan zijn, kan het ook nog gevaarlijk zijn, aangezien u toch op de openbare weg rijdt.

Bescherm u zelf dus met dit schitterende hoge smoke windscherm en of restyle uw scooter hiermee. Aangezien u natuurlijk ook een totaal andere look krijgt, wanneer dit windscherm eenmaal gemonteerd is op uw tweewieler. Laat de mensen omdraaien, wanneer u langs rijd en steel de show!

Windscherm smoke hoog Btc Riva / Agm Vx50 78597

www.50ccscooterparts.nl

 

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *