Vervoer

Verkozen tot scootmobiel van het jaar 2015: Quingo Flyte!

Door scootmobielpagina is de Quingo Flyte verkozen tot scootmobiel van het jaar 2015! En dat is niet zonder reden natuurlijk. De Quingo Flyte onderscheid zich namelijk van andere scootmobielen door de eenvoudige wijze waarop deze te transporteren is in uw auto. Hiervoor hoeft u niet eens te tillen. Zelfs in kleine auto’s past het bijbehorende Flyte station dat de 5-wiel scootmobiel veilig en stabiel vastzet. U hoeft slechts een lichtgewicht aluminium oprijplaat uit te schuiven, een eenvoudige afstandsbediening te bedienen en uw scootmobiel rijdt zichzelf in en uit uw auto. Dit alles kost u nog minder dan 60 seconden tijd.

Naast het feit dat de Quingo Flyte gemakkelijk vervoerbaar is, is deze scootmobiel tevens veilig, comfortabel en wendbaar. Daar waar een 3-wiel scootmobiel nog weleens kan kantelen wanneer u bijvoorbeeld een stuurfout maakt, heeft de 5-wiel Quingo Flyte een stabiele draaicirkel. Tevens is deze draaicirkel kort, waardoor u eenvoudig door kleine ruimten kunt manoeuvreren. Dit alles zonder dat de scootmobiel comfort verliest. In tegenstelling tot een 4-wiel scootmobiel heeft de Quingo namelijk veel beenruimte. Ook heeft de Quingo Flyte een verhoogde zitpositie en verstelbare voetpanelen. Dit alles zorgt voor een ideale ergonomische zithouding, waardoor de Quingo Flyte ook ideaal is om langere ritten te maken. Deze lange ritten zijn ook mogelijk, doordat de vier ultradunne batterijen voor een maximaal bereik van maar liefst 37 kilometer zorgen. Dit is zelfs uit te breiden naar 50 kilometer.

De Quingo smartbumper zorgt er in ten slotte nog voor dat er in geval van botsing een schokvermindering ontstaat en beschermt daarbij ook de carrosserie tegen beschadiging.

Kortom de Quingo Flyte is dé ideale scootmobiel!

 

 

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *