Vervoer

Touringcar Rotterdam: uw daagje(s) weg van Rotterdam

Rotterdam, een bruisende en vernieuwende stad. Een stad vol dingen die te beleven zijn, dingen die te zien zijn. Een stad met veel bezienswaardigheden en een goed uitgaansleven. Echter kan zo’n stad ook vervelen na een lange tijd. Dan wil je er wel eens tussenuit. Alleen, of met een groep. Touringcar Rotterdam is er dan voor je. Lees snel verder over hoe zij, jou kunnen helpen.

 

Touringcar Rotterdam neemt jou mee op reis

Door het huren van een touringcar kan je als het ware op avontuur naar nieuwe bestemmingen. Denk hierbij aan steden als Antwerpen of Berlijn. Het is mogelijk om in je eentje een touringcar te huren, maar het is natuurlijk leuker met een groep. De touringcars in het wagenpark kunnen de grootste groepen aan. De dubbeldekkers in het wagenpark kunnen zelfs tot 90 personen vervoeren. Geen groep is dus te groot.

 

Reizen in luxe met touringcar Rotterdam

Mensen hebben over het algemeen geen goed beeld over het reizen met een touringcar. Het beeld dat zij hebben is dat er maar weinig ruimte te vinden is in de bussen en niks is echt luxe. Bij touringcar Rotterdam is dit echter niet het geval, de bussen zijn juist net zo luxe als je zou willen. De touringcars zijn met verschillende luxe aspecten uit gerust. Hieronder een klein overzicht met wat de touringcars bieden:

 

* Toilet

* Luxe stoelen

* Airconditioning

* CD/DVD-speler

* Koffiebar

* Koelkast

* Muziekinstallatie

*Microfoon

 

Dit is natuurlijk ideaal voor wanneer je langere afstanden wilt reizen voor een dag of meerdere dagen. Zo is het ook mogelijk om meerdere dagen op reis te zijn. Dit maakt het mogelijk om naar verdere bestemmingen te gaan. Denk hierbij aan bestemmingen als Praag of Barcelona. Zo hoef je je niet te haasten en kan je een paar dagen in de stad doorbrengen

 

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *