Vervoer

Touringcar Den Haag brengt u overal

Binnenkort een leuk uitje met vrienden, familie of collega’s? Maar hebt u geen zin om uren zelf te reizen of mensen te vinden die willen rijden met hun eigen auto? Ga dan eens kijken bij ons en ontdek alle mogelijkheden voor Touringcar Den Haag. Onze chauffeurs nemen u overal mee naartoe voor verschillende soorten gelegenheden. Op u kunt u al jaren bouwen als gespecialiseerd lid van goed verzorgd vervoer. De branche waar wij in opereren is de vrijetijd branche. Deze is erg ruim en wij doen hier alleen het stukje vervoer in. Dit is volgens ons wel een erg belangrijk deel van uw dagje weg. Wanneer u deze al niet positief ervaart is dit nooit goed. Onze bussen worden regelmatig ingezet voor verschillende uitjes.

Een fijne rit met Touringcar Den Haag

Een fijne rit met een Touringcar Den Haag? Dat kan bij onze organisatie en daarmee begint u uw dag weg alvast erg goed. geniet van een lekkere vakantie of een dag weg met onze goed uitgerust bussen. Nog even over onze bussen, onze bussen zijn uitgerust met prachtige bekleding en luxe technische snufjes. Kleine bussen of grote bussen. Het maakt bij ons allemaal niet uit. Onze kleine bus gaat maximaal tot 20 personen en de grote bus kunnen wel 90 mensen mee. Er zijn verschillende toepassingen bij ons op de beschikbaarheid van onze bussen. Onze bussen zijn ook voorzien van de laatste technische snufjes.

Van dagtocht tot een lange vakantie

Wij gaan al met u mee vanaf een korte dagtocht naar een plaats in België. Onze Touringcar Den Haag zijn zelfs uitgerust met een koffiebar en verschillende schermen zodat u tijdens de reis kunt genieten. Voor een kerstmarkt of andere leuke activiteiten in Europa kunnen we u al vervoeren vanaf een dacht. We onderscheiden dagtochten weektochten of langer. Kijk op de website voor onze beschikbaarheid.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *