Vervoer

Tips voor concerten bezoeken in Amsterdam

De meeste concerten van grote artiesten worden in Amsterdam georganiseerd. Ga jij binnenkort naar een concert in onze hoofdstad en wil je zeker weten dat je de avond van je leven hebt? Gebruik dan de tips uit dit artikel om al het geregel rondom het concert goed te laten verlopen.

Gebruik een navigatiesysteem

Ben je niet bekend in Amsterdam? Dan kun je beter niet op eigen houtje naar de hoofdstad rijden en hier het betreffende concertgebouw van jouw concert zoeken. Het bereiken van de stad zelf zal nog wel lukken zonder navigatie, maar het vinden van het juiste concertgebouw wordt al lastiger. Om ervoor te zorgen dat je de juiste route neemt (en niet te laat komt doordat je verkeerd rijdt), raden wij je aan om een navigatiesysteem mee te nemen in de auto. Heb je geen navigatiesysteem? Print de route dan uit voor je gaat en neem de routebeschrijving mee in de auto.

Neem voldoende geld mee voor consumpties

Tenzij je hebt besloten helemaal geen consumpties te willen gebruiken tijdens het concert, raden wij je aan om voldoende geld mee te nemen voor drinken en eventueel eten. De meeste concertgebouwen accepteren zowel contant geld als een pinpas, maar het is niet verkeerd om dit van tevoren even uit te zoeken. Zo voorkom je dat je met een pinpas aan komt, terwijl je alleen met contant geld kunt betalen bij het betreffende concertgebouw.

Veilig parkeren bij Q-Park

Niet alleen in Amsterdam, maar ook in andere grote steden wordt er nog altijd veel ingebroken in auto’s. Ook komt het nog regelmatig voor dat auto’s gestolen worden, zeker de nieuwere auto’s. Om te voorkomen dat je voor vervelende verrassingen komt te staat nadat het concert is afgelopen, drukken wij je op het hart om je auto veilig te parkeren in Amsterdam. Doe je dit bij een parkeergarage van Q-Park, dan weet je zeker dat je auto veilig staat en je van de beste parkeertarieven profiteert. Zo ben je niet teveel geld kwijt voor jouw parkeerplaats in Amsterdam, maar bespaar je geld op de parkeerkosten.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *