Vervoer

Sym scooters: De Sym Mio

sym-scooter-kopenEen Sym scooter

Sym scooters vinden hun oorsprong in Taiwan. Het zijn scooter die altijd voorzien zijn van leuke snufjes en samengesteld met hoogwaardige materialen. Sym scooters worden weleens vergeleken met goedkopere Chinese varianten, maar zijn dit zeker niet. Deze scooters hebben een degelijke kwaliteit en gaan zeer lang mee, terwijl ze toch nog goed betaalbaar zijn.

Waarom een Sym scooter kopen

Hierboven zeiden we al dat de kwaliteit van deze scooters erg goed is, maar daarnaast zijn ze erg betaalbaar en zijn er veel onderdelen en accessoires voor te krijgen, wat ervoor zorgt dat wanneer je iets met de scooter hebt de onderdelen ook niet belachelijk duur hoeven te zijn. Vooral de prijzen zijn erg interessant en dan ook een grote reden waarvoor veel mensen het liefste en Sym scooter kopen. Een mooi voorbeeld uit de Sym collectie is de Sym Mio, dit is een zeer veelzijdige scooter met een luxe uitstraling.

sym_mio_50

De Sym Mio ziet er luxe uit en heeft een aantal leuke snufjes zoals een anti diefstal slot, het slot is afgeschermd zodat er naast de sleutel verder niets ingeduwd kan worden en het dus erg moeilijk wordt om de scooter te stelen. Ook heeft hij een pracht lederlook zadel en is hij voorzien een beugel aan de achterkant voor wanneer er iemand achterop meerijdt.

Wil je een Sym Mio kopen? Hij is voordelig te bestellen via de website van FastFurious.nl en kost normaal gesproken €1899,- maar is regelmatig in de aanbieding. Op dit moment kost hij bijvoorbeeld maar €1724,-.

Sym Scooter kopen online

De Sym scooters zijn gewoon te koop in de winkel, maar natuurlijk ook online waar je ze vaak met een leuke korting kunt kopen. Overweeg je om er 1 te kopen? Kijk dan eens online en vind diverse aanbiedingen van Fast & Furious scooters. https://www.fastfuriousscooters.nl/sym/

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *