Vervoer

Spullen veilig en droog in RVS kisten op maat

Je spullen altijd en overal bij de hand hebben, dat werkt wel zo fijn. Maar hoe doe je dat met jouw bedrijfsauto? De vrachtwagens, aanhangers, bakwagens en trailers die uit de fabriek komen zijn namelijk niet standaard uitgerust met opbergruimte. Het los meenemen van je spullen is een mogelijkheid, maar je zult merken dat het materiaal hier niet beter op wordt. Een paar losse spanbanden in je bakwagen verregenen en je gereedschap gaat roesten. Bovendien is dit niet veilig. Maar hoe dan wel? Er zijn opbergboxen als RVS kisten op maat leverbaar.

 

RVS opbergbox

Deze RVS kisten op maat zijn er voor diverse vrachtwagens, bedrijfsauto’s, trailers en andere auto’s te produceren. Zo zijn er kisten met zijdeuren en opbergboxen met lades waarin je ook klein gereedschap of materialen kunt opbergen. De opbergboxen worden gemaakt als onderbouw-, opbouw- of disselbakken. De onderbouwkisten worden tussen de assen van een vrachtwagen of aanhangwagen gemonteerd. Opbouwkisten zijn onder andere te plaatsen in de bak van een bakwagen of aan de achterzijde van een cabine. De disselbakken horen op de triangel van een aanhanger.

 

Sluitingen

Bij alle RVS kisten op maat zijn er desgewenst verschillende soorten sluitingen mogelijk. De meeste opbergboxen worden geleverd met één of meerdere T-sloten. Daarnaast zijn er ook kisten met een hangslot of boxen met een schuifluik en sleutel sloten. Over het algemeen wordt aangeraden om een goede sluiting aan te laten brengen op de opbergboxen, aangezien er veelal waardevol materiaal in opgeborgen kan worden.

 

Gepro Box opbergkisten

Lijkt een opbergbox op jouw bedrijfswagen ook wel iets? Neem dan een kijkje op de website van Gepro Box. Zij leveren opbergboxen in diverse soorten en maten. Zij hebben een groot assortiment in opbergboxen, waarvan de standaard maten op voorraad leverbaar zijn. Voor RVS kisten op maat zal Gepro Box je met al hun kennis en kunde helpen voor een goed eindresultaat.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *