Vervoer

Houten kisten als vervoersmiddel

De beste houten kisten van MP Packaging

Bij betrouwbaar vervoer wil je niet voor vreemde verrassingen komen te staan. Kies je voor de houten kisten van MP, dan kun je tijdens het vervoer rekenen op de robuustheid, flexibiliteit en duurzaamheid die je associeert met Nederlandse ambachtelijkheid en traditie. MP produceert en verkoopt al bijna vijftig jaar lang kisten en pallets voor internationaal transport tegen zeer schappelijke prijzen. De eenvoudige maar innovatieve modellen kisten zijn eindeloos herbruikbaar, en voldoen aan alle de eisen van de vele internationale marktleiders die op dag in dat uit op MP rekenen voor veiligheid en betrouwbaarheid tijdens transport.

Stevige en betrouwbare houten kisten

Hout is een prachtig materiaal: het is stevig, betrouwbaar, natuurlijk en duurzaam. Een houten kist van MP maakt gebruik van de voordelen van hout om een palletbox te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houten kisten zijn zelfs bij zwaar gebruik nauwelijks onderhevig aan slijtage en gaan gemiddeld meer dan 15 jaar mee. Of u nu een inklapbaar of een niet-inklapbaar model prefereert, bij MP vind je altijd de pallets die je nodig hebt. Dankzij de slimme constructie zijn de kisten ter plekke in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Dit modulair design bespaart veel ruimte tijdens het vervoer, maar gaat niet ten koste van de duurzaamheid van de verschillende kisten.
MP maakt beschermende kisten voor transport in alle gebruikelijke Nederlandse en Europese maten. Maar ook voor kisten op maat gemaakt kun je bij MP terecht. Met al meer dan 1.5 miljoen exemplaren verkocht vind je MPs kisten over al ter wereld. Ze worden onder andere gebruikt door Philips, Toshiba en Samsung. De typisch Nederlandse ambachtelijkheid en vernuftigheid zorgt voor een hoge kwaliteit kisten. Kies voor MP en bespaar tijd, verklein risico voor werknemers en bespaar kosten tijdens alle vormen van vervoer.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *