Vervoer

Het merk Aprilia

Aprilia is een scooter en motormerk wat al sinds vele jaren meedraait in de Nederlandse motor en scootermarkt. Het merk Aprilia ontstond in 1968 in een klein fabriekje in het Italiaanse Rome. In het begin was Aprilia slechts een erg klein merk en uitsluitend verkrijgbaar in Italië, maar na een  aantal jaar werd het merk al in meer landen in Europa verkocht en is het op dit moment een merk dat zijn scooters en motoren wereldwijd verspreidt.

het-merk-aprilia

Tussen 1968 en 2000 heeft het merk een enorme groei doorgemaakt, waar het voorheen vooral gebruik maakte van onder andere motorblokken van overige merken, zijn ze uiteindelijk ook eigen onderdelen gaan produceren. Met succes, want in 2000 werden zelfs merken zoals Moto Guzzi en Laverda overgenomen waardoor het merk een nog grotere groei en ontwikkeling doormaakte.

Inmiddels kent eigenlijk iedereen het merk Aprilia wel en is het ook een veelbesproken merk. Wanneer er ook maar over motors of scooters gesproken wordt, komt over het algemeen het merk Aprilia al snel voorbij.

Aprilia scooters

Aprilia motors waren al een ruime tijd populair in Nederland, maar in de afgelopen jaren zijn ook de scooters van het merk erg populair geworden. Aprilia was één van de eerste merken die begon met de verkoop van scooters in Nederland.

In de jaren ’90 is een overschakeling geweest van de oude bromfietsen “brommers” naar  de scooter. Uiteraard zijn er vandaag de dag nog steeds brommers verkrijgbaar, maar scooters zijn toch vele malen populairder en gewilder.

Het merk Aprilia is één van de trotse merken die een groot aantal jaren aan scooter ontwikkeling heeft meegemaakt. Door de vele verbeteringen de afgelopen jaren is het merk alleen maar groter en populairder geworden. Het is een merk waar we de komende jaren nog veel van kunnen verwachten!

Onderdelen

Aprilia heeft naast het grote aanbod aan scooters ook eigen onderdelen. Door de populariteit zijn deze onderdelen dan ook op veel plaatsen verkrijgbaar, zowel in plaatselijke winkels als op het internet. Ben je op zoek naar voordelige Aprilia onderdelen of Aprilia scooters? Neem dan eens een kijkje op fastfuriousscooters.nl, waar je tevens meer informatie kunt inwinnen over het merk Aprilia.

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *