Vervoer

goedkope vespa’s

Waar kun je het beste goedkope Vespa’s kopen? Het merk Vespa behoort tot de populairste scooters die er rondrijden, maar het zijn niet de goedkoopste scooters. Kun je ook goedkope Vespa’s kopen, en waar kun je deze vinden? Lees snel verder!

 

Tweedehands goedkope Vespa’s

Je kunt via sites als Marktplaats ook tweedehands scooters kopen. Het nadeel is dat je vaak niet weet wat je krijgt. En zelfs als je de scooter direct bij de particuliere verkoper op gaat halen heb je geen garantie. Een tweedehands goedkope Vespa kopen is dus riskant. Als het een gereviseerd model betreft kun bij een echte dealer kun je om garantie vragen. Dan is een tweedehands Vespa kopen het overwegen waard.

 

Goedkope Vespa’s online

Als je een scooter online bestelt kun je veel geld besparen. Internet winkels hebben vaak niet de kosten die normale winkels wel hebben. Ze verkopen ook grotere aantallen waarmee ze scherper kunnen inkopen. Goedkope Vespa’s kun je het beste online bestellen. En je krijgt dezelfde garantie als normaal, soms zelfs beter. Bij de aanschaf van een nieuwe Vespa kun je ook meteen een kenteken registeren en een verzekering afsluiten.

 

Uitlopende modellen

Soms worden Vespa scooters vervangen door een nieuw model. De Vespa S en Vespa Sprint bijvoorbeeld. Als je geluk hebt zijn er nog enkele exemplaren van het oude model beschikbaar, deze goedkope Vespa’s missen misschien enkele nieuwe functies maar dat hoeft niet altijd een probleem te zijn. Je hebt vaak wel minder keuze uit kleuren en speciale modellen.

 

Een Piaggio is een ook een soort Vespa

Hoewel de modellen anders zijn komen Vespa scooters uit de Piaggio fabriek. Dat is de eigenaar van het merk. Ze maken ook Piaggio scooters, dat zijn eigenlijk goedkope Vespa’s. Ze hebben een eenvoudige uitvoering en de kosten liggen een stuk lager.

 

Een goedkope Retro scooter die lijkt op een Vespa

Dit zijn geen goedkope Vespa’s maar ze lijken er wel op. Er zijn veel retro scooters op de markt met een vormgeving die is nagemaakt van de echte Vespa. De kwaliteit is iets minder maar de scooters zien er mooi uit en zijn voor mensen die niet zoveel kilometers maken vaak al voldoende. Vergelijk ze met de echte Vespa in de online winkel!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *