Vervoer

Expediteur Rotterdam maakt met 80 jaar ervaring, export voor u makkelijk

Een goede expediteur vinden kan soms nog eens lastig uit pakken. Je hebt natuurlijk verschillende eisen die je stelt en uiteraard wil je dat deze goed zijn. Het begint altijd met de eerste indruk. Deze moet goed en betrouwbaar zijn. Daarnaast wil je dat de goederen die je wilt exporteren in goede handen zijn. Het gaat immers om jouw goederen die naar iemand anders gaan. Er is voor betaald, dus wil je dat deze veilig zijn. Met expediteur Rotterdam zijn deze zeker in goede handen. Zij maken dan ook exporteren een stuk gemakkelijker.

 

Expediteur Rotterdam maakt exporteren een stuk makkelijker

Export kan nog wel eens moeilijk over komen. Zo moet je ingewikkeld doen om je goederen aan te melden en dan vervolgens er voor zorgen dat deze veilig aan komen. Het levert veel stress en zorgen op. Deze expediteur helpt je juist met dit hele proces. Het begint er bij dat je je goederen vrij eenvoudig, online kan aanmelden. Dit gaat dan met een online formulier. In dit formulier wordt gevraagd om wat voor soort goederen er vervoerd moeten worden, en wat je gegevens zijn. Dit is dus al vrij gemakkelijk. Vervolgens hoef je de goederen alleen nog maar naar de loods te brengen. Het kan zijn dat je ze zelf niet kan brengen, dan worden ze door de expediteur opgehaald. Vervolgens worden je goederen tijdelijk opgeslagen zodat er gebruik gemaakt kan worden van groupage. Dit houdt in dat goederen die naar de zelfde bestemming moeten, in één container worden gedaan, tot dat het schip vol is. Dit scheelt weer vaarten, wat beter is voor het milieu.

 

Expediteur Rotterdam zit al 80 jaar in het vak

De expediteur heeft nu al rui, 80 jaar ervaring in de export sector. Wat eerst als een twee mans bedrijf begon, is nu een bedrijf met honderden collega’s. Je bent dus gegarandeerd van echte vakkennis en expertise op het gebied van export.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *