Vervoer

Een boxpallet is het perfecte vervoer middel

Bij Zamko vind je de stevigste boxpallets

Bescherm je producten tijdens het vervoer met de robuuste palletkisten van Zamko. Voor kunststof, houten of stalen transportkisten van alle soorten en maten ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een efficiënte en veilige manier van vervoer, onafhankelijk van de sector, levert Zamko de slim ontworpen, stapelbare boxpallets die jij nodig hebt. Voorkom beschadiging en verlies van producten en stroomlijn je gehele logistieke proces, van opslag tot vervoer en aflevering. Altijd van hoge kwaliteit, altijd snel aangeleverd, en natuurlijk altijd tegen een scherpe prijs die je van Zamko verwacht.

Boxpallets in alle soorten en maten

Vanuit het magazijn gevestigd in Maarheze levert Zamko al jaren lang de beste kwaliteit palletboxen van hout, staal en kunststof. Omdat de kisten al eens gebruikt zijn, kan dat al tegen zeer voordelige prijzen. Natuurlijk zijn de kisten altijd in goede staat. We leveren diverse modellen, zodat je naar gelang de eisen in jouw sector bij ons altijd de beste optie kunt vinden. Wij hebben zowel inklapbare als niet-inklapbare boxpallets, als ook handige loswandige systemen die ter plekke in elkaar gezet kunnen worden. De palletboxen worden geleverd in alle standaardmaten, maar we bieden ook oplossingen op maat.
Bij veel vervoer wordt geen palletbescherming gebruikt. Daarmee loopt het transport een groot risico op beschadiging en is de veiligheid van werknemers niet altijd gegarandeerd. Bovendien maakt het gebruik van een palletkist transport vele malen efficiënter. Met een boxpallet kunnen pallets kunnen geheel gevuld worden zonder dat je risico loopt op beschadiging, en kunnen de pallets gemakkelijker en beter gestapeld worden, wat veel extra ruimte bespaart. Wij denken graag met je mee om de beste oplossing voor jouw bedrijf te vinden. Maak een account aan op onze website en vraag een offerte aan voor de voordeligste palletboxen in heel Nederland.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *