Tuin

Inrichting buitenruimte

Wij als adviesbureau willen uw partner zijn als het gaat om de Inrichting buitenruimte. Dit is niet zomaar even gebeurd. Dit vergt lange voorbereiding en serieuze ogen die daarnaar kijken. Wij kunnen u helpen in verschillende fases van het proces. Zo beginnen we bij de technische voorbereiding van de inrichting en daarna naar het beheren van het proces. De uitvoerende fase komt pas later in het proces. Ook geven we graag toezicht op het hele proces, dit gebeurd eigenlijk door het hele proces heen. Dit is niet echt een stap die ergens begint en eindigt. Zelfs bij de oplevering van het hele plan en in de beheerfase kunnen wij van dienst zijn. Deze zitten vaak helemaal na het proces.

De juiste schaalvoordelen bij de Inrichting buitenruimte

Een gebied waar we werkzaam zijn is de Inrichting buitenruimte van openbare plekken zoals pleinen, parken en andere groengebieden. Het is belangrijk dat u de juiste schaalverhoudingen hanteert bij deze plekken. Er zijn namelijk veel verschillende mensen te vinden in deze gebieden en zo hebben ze allemaal een andere omgangswijze met het gebied. Onze uitdaging zit hem in het prettig verblijven van al deze mensen. De inrichting van de ruimtes die hierboven zijn beschreven zijn erg belangrijk voor veel mensen. Dit is iets wat men vaak niet beseft. Mensen kunnen hier echt even iets anders doen of lekker even ontspannen. Het is dus maatwerk om deze ruimtes in te richten naar wensen van veel mensen.

Functies van verschillende ruimtes

We houden bij de Inrichting buitenruimte vooral rekening met de mensen die het gaat gebruiken. Zo zijn er pleinen die verschillende functies moeten vervullen. Het ene plein wordt veelal gebruikt voor markten terwijl het ander plein erg groen is en gaan er graag mensen lekker zitten en praten met de buurman. Er zijn dus verschillende functies voor een plein te bedenken.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *