TuinWoning

Het gemak van een Tielbürger veegmachine

Vegen met een veegmachine van Tielbürger is geen straf; deze machines rekenen in no time af met stof, takken, blad, hooi, mest en oa. sneeuw. Dit bespaart u veel tijd en energie. Door de multifunctionele mogelijkheden van onze veegmachines worden ze succesvol ingezet door vele verschillende organisaties en bedrijven. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan maneges, vliegvelden, stratenmakers, hoveniers, huismeesters, ziekenhuizen, winkelcentra etc. Ook particulieren die een solide, betrouwbare veegmachine aanschaffen kiezen voor Tielbürger.

Deze machines zijn eenvoudig in gebruik, laten je nooit in de steek, zijn krachtpatsers die uitermate licht in gebruik zijn en kunnen worden uitgerust met tal van accessoires.

De mogelijkheden van onze veegmachines

Uiteraard veegt u moeiteloos grote oppervlakten met onze machines schoon. Ook sportvelden bestaande uit kunstgras worden snel en gemakkelijk geveegd. Veel sportverenigingen hebben dan ook zo’n Tielbürger veegmachine in huis. Ook bij exploitanten van parkeerterreinen en -garages zijn onze veegmachines geliefd. Ze zijn ervoor gebouwd om langdurig en probleemloos professioneel ingezet te worden.
Verschillende soorten veegborstels kunnen worden gebruikt: zachte of harde borstels  of een combinatie hiervan, gootborstels voor het vegen van goten en sneeuwborstels om moeiteloos sneeuw te verplaatsen.

Voorbeelden van accessoires

Tielbürger veegmachines kunnen voorzien worden van vele accessoires. Zo kan er een opvangbak voor het vuil worden gemonteerd of een blad-, stro-, hooi- en mestschuiver voor het bijeenvegen. Voor de warme periodes kan de veegmachine worden voorzien van een elektrische sprenkelinstallatie om stof tegen te gaan en voor de koude periodes zijn er een sneeuwschuif en sneeuwkettingen voor de wielen. In natte periodes zijn de polar-trec wielen prettig voor meer grip.
Al deze accessoires worden geleverd door Donat van der Horst B.V., importeur van de Tielbürger veegmachines in de Benelux en Frankrijk.
Overigens kent het assortiment van deze importeur nog veel meer machines waar u uw voordeel mee kunt doen, zoals motormaaiers, hakselaars en aanbouwwerktuigen voor zitmaaiers.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *