Sport

Zutphen 10 Juni: Summerschool Bootcamp Zelfverdediging Sport

Sport en Bewegen

Sport is erg belangrijk voor mensen, voor goede spieren, een optimaal lichaam en een goede gezondheid is bewegen cruciaal. Ook verharden tijden tegenwoordig dus naast een fysieke conditie (leefgewoonten) is weerbaarheid en zelfverdediging erg leuk maar ook handig. In Zutphen wordt bij Perfect Body Fitness de Summerschool, Bootcamp en Zelfverdediging lessen gestart op 10 juni 2017. Deze Summerschool is voor mensen vanaf 16 jaar en ouder en is geschikt voor de ervaren als onervaren sporter. De Summerschool vind plaats bij Perfect Body Fitness te Zutphen en wordt gegeven door sportinstructeur en personal life coach Douwe ter Horst.

Doe op 10 Juni mee met de Summerschool Selfdefense lessen in Zutphen!

Leer technieken uit kung fu, jiu jitsu en krav maga. Leer realistische toepassingen voor de dagelijkse praktijk van het leven. Doe juiste lichaamsoefeningen en ervaar zelf de voordelen van de coaching van Douwe ter Horst. Voor meer informatie kunt u bellen met: 06 – 22410167 maar als u zich gelijk wil aanmelden dan kunt u mailen naar: info@perfectbodyfitness.nl

Summerschool Bootcamp Selfdefense aanpasbaar op niveau

Bij het woord bootcamp denken mensen veelal aan zeer zware sport trainingen die niet voor iedereen weggelegd is. Bij de Summerschool in Zuthen wordt de les zo gegeven dat ieder op zijn of haar niveau zelfverdediging kan leren. Naast zelfverdediging in een plezierig klimaat krijgen diegene ook coaching en tips om bijvoorbeeld gezonder te leven en of af te vallen. Naast lekker trainen wordt het individu het individu gelaten en wordt de training aangepast aan je sterke en zwakke kanten.

Perfect Body Fitness Zutphen & Douwe ter Horst

Perfect Body Fitness in Zutphen is een prachtige sportschool waar voor de klant erg veel mogelijk is, er zijn meerdere lessen en activiteiten te doen voor de sporters op geheel eigen niveau. Sportschool Perfect Body Fitness en Douwe ter Horst zijn de samenwerking aangegaan om de 6 lessen durende Summerschool op te zetten. Bij voldoende animo kan het een vaste les worden in Zutphen.

http://www.perfectbodyfitness.nl

 

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *