Sport

Tai Chi Apeldoorn opening 5 sept. 2017

Gaia FuYuan “bron van geluk” Tai Chi Apeldoorn opent haar deuren op 5 september 2017. De lessen zullen worden verzorgd door 2 voudig Nederlands Kampioen Tai Chi dhr Douwe Geluk.

Tai Chi Chuan is vertaalt “supreme ultimate boxing” en is een Chinese interne bewegingskunst. Elke interne kunst heeft ook een externe kunst en andersom. Dat is ook een Ying Yang aspect van Tai Chi en Qi Qong.

De Tai Chi Chuan lessen van Douwe Geluk gaan plaatsvinden bij Gaia aan de Henri Dunantstraat 6 te Apeldoorn. De openingsdag is zoals gezegd op 5 september 2017 om.20:30.

Iedereen is welkom en kan deelnemen aan de les op de openingsdag. Douwe Geluk kent meerdere Tai Chi Chuan en Qi Qong vormen enkele stijlen zijn: Yang, Wu, Shaolin, Ng Ying, en ook het populaire 5 immortals Tai Chi oftewel Wudang Tai Ji Quan.

Naast Tai Chi word er ook aan meditatie en mindfullness gedaan in de vorm van Chi Kung en Meditatie oefeningen. Ook word er veel met Chi “de levensenergie” gewerkt die een ieder in zich heeft.

FuYuan Tai Chi bij Gaia in Apeldoorn is een unieke Tai Chi school waar vormen worden gedaan die niet veel gedaan worden in andere scholen in de regio. Dus zeker een reden om eens langs te komen.

Naast Tai Chi en Qi Qong wordt er ook aan Tai Chi applicaties en Tai Chi boksen gedaan.

Douwe Geluk is naast een Tai Chi docent ook een ervaren vechtsporter en heeft jarenlang getraind in het How Chuen Kungfu, Ng Ying Kungfu en Shaolin Kung Fu en ook veel wedstrijden gedaan.

Plezier in de Tai Chi Chuan lessen staat voorop en er word lesgegeven in een prettige sfeer. Tai Chi in Apeldoorn doe je bij Gaia natuurlijk!

Kom allemaal naar de grote openingsdag op 5 september 2017 bij Gaia in Apeldoorn.

Mail: info@gaia-apeldoorn.nl

Of bekijk de site:

http://www.gaia-apeldoorn.nl

 

 

 

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *