Social media

Alles over Instagram

instagram-volgersInstagram is net zoals facebook en twitter een razend populair onder verschillende doelgroepen, wat voor soort foto je ook maar zoekt; het staat op Instagram. Maar om je Instagram een beetje leuker te maken; zijn actieve volgers natuurlijk een echte aanwinst. Zij liken niet alleen jouw foto’s maar laten ook vaak reacties achter op jouw pagina, maar hoe maak je jouw profiel interessant genoeg?

Wat is Instagram

Voordat je duizenden volgers kan krijgen moet je weten wat Instagram precies inhoudt; de ene gebruikt het sociale media platform voor privé gebruik en de ander promoot zijn of haar bedrijf via zijn of haar profiel. Echter kan je op Instagram alleen foto’s en video’s plaatsen, het is dus niet de bedoelingen om hele grote stukken tekst te delen. Wel ben je in staat om onder elke foto een tekst toe te voegen.

Door middel van hashtags worden jouw foto’s vindbaar, hiermee kan je ook aangeven waar jouw foto precies over gaat. Zelf kan je ook zoeken op hashtags en kan je zelf reacties en ‘likes’ achterlaten op de foto’s van andere mensen, tenzij hun profiel op privé staat natuurlijk.

Instagram volgers

instagram-appOm jouw profiel actief en leuk te maken heb je volgers nodig, Instagram volgers kan je krijgen op verschillende methodes en de methode waar jij voor kiest heeft soms grote gevolgen voor hoe jouw profiel op andere overkomt.

Zo zijn er veel Instagram gebruikers die hun Instagram volgers krijgen door middel van hashtags; zo promoten er veel mensen met de hashtag #F4F of #FollowForFollow, ook zijn #L4L of #LikeForLike populairdere hashtags die gebruikt worden, dit houdt in dat als jij hun pagina volgt zij jouw vervolgens terug volgen, en als jij een foto van hun een like geeft zullen hun hetzelfde terug doen. Je hebt natuurlijk niet altijd de garantie dat die echt gebeurd.

Echter is het nadeel van dit systeem dat jouw aantal volgende account ook toeneemt, dit heeft vaak een slechte invloed op je profiel omdat vaak de grotere profielen niet zoveel mensen volgen. Het mooiste is dus het aantal profielen dat jij volgt een stuk lager te maken dan de aantal volgers die jij hebt. Dit kan je bereiken door bijvoorbeeld Instagram volgers te kopen.

Instagram volgers kopen

Om je instagram een boost te geven kan je instagram volgers kopen, deze volgers zijn allemaal door de verkoper gemaakt. Dit zijn geen lege profielen maar profielen met profielfoto, een beschrijven en ook een aantal foto’s. Je krijgt dus echte persoonlijkheden voor jouw geld.

Om vervolgens de likes en volgers een beetje op elkaar af te stemmen kan je ook likes kopen, mocht je dit iets te duur vinden dan kan je jouw foto’s ook likes geven door de hashtag te gebruiken die in de tekst eerder aangegeven staat. Je moet er dan alleen wel wat tijd voor over hebben omdat je andere mensen likes moet geven. Tevens kan je ook gebruik maken van de hashtag #SpamforSpam, dit houdt in dat je vaak ook comments krijgt, dit geeft je profiel nog een betere aanblik.

woord-instagram

5/5 - (8 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *