Shoppen

Winkeliersvereniging professionaliseren en verbeteren?

Het op poten zetten of georganiseerd houden van een winkeliersvereniging is een belangrijke taak. Essentieel hierin is dat alles goed georganiseerd is en iedereen zich aan zijn of haar taak voldoet. Als dit niet gebeurd wordt het immers een ongeleid projectiel. Iets dat in de tegenwoordige tijd absoluut niet mogelijk is voor het winkelgebied dat eronder valt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het professionaliseren en organiseren van uw/ jullie winkeliersvereniging? U bent bij HISA in dat geval aan het juiste adres. Met bijna twee decennia aan ervaring en ervaring van velen andere verenigingen zijn zij een uiterst geschikte partner hierin.

De winkeliersvereniging op poten zetten!

Zo’n vereniging is vaak verantwoordelijk voor de communicatie, marketing en promotie van het winkelgebied. Dit is namelijk belangrijk om bezoekers te krijgen in uw winkelgebied. En zeker sinds de opmars van het veelvuldig internet gebruik is het belangrijk bezoekers te ontvangen. Echter wie niets te horen krijgt zal minder snel komen of het vergeten.

Bij HISA gaan zij als partner van u de winkeliersvereniging professionaliseren. Ook bieden zij doorgaande ondersteuning in de activiteiten welke gerealiseerd moeten worden. Het uiteindelijke doel is de vereniging zo effectief mogelijk te laten opereren.

Waar gaat het mis dan?

Een vraag die veel gesteld wordt is waar het mis gegaan is of waar het mis gaat. Dat is uiteraard een terechte vraag. Echter ontbreekt het praktisch gezien vaak aan de juiste kennis, tijd, kunde en het juiste netwerk. Hierin speelt HISA dan ook een uitstekend ondersteunende factor. Als dit goed draaiende is kan er namelijk doorgepakt worden op de activiteiten en uitvoering.

Daarbij wordt er actief meegedacht en meegewerkt in de uitwerking en uitvoering van activiteiten. Denkt u hierbij aan campagnes, marketing, onderzoek en bijvoorbeeld ook het organiseren van koopavonden!

Contact

Bent u benieuwd hoe uw winkeliersvereniging beter kan functioneren en structuur kan krijgen? Bezoekt u dan gerust eens de website van HISA, ook mag u uiteraard altijd even bellen.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *