Overige

Zet je bedrijfswagen optimaal in met RVS kisten op maat

Bedrijfswagens die vanuit de fabriek komen, zijn over het algemeen nog niet goed ingericht. De wagens worden geleverd, maar er is nog geen ruimte gemaakt voor opbergmogelijkheden. Kaal opgeleverde vrachtwagens hebben geen onderbouw kisten, waar materiaal in opgeborgen kan worden. Of een bedrijfswagen met een laadbak, wat voldoende ruimte biedt als laadruim maar geen ruimte heeft voor het opbergen van klein materiaal. Zo is er dus geen ruimte voor gereedschap, spanbanden of reserve onderdelen die je mee wilt nemen. Losse voorwerpen gaan schuiven, dus heb je opbergkisten nodig. Er zijn standaard uitgevoerde kisten, of RVS kisten op maat te maken.

 

Opbergbox voor elke bedrijfswagen

RVS kisten op maat zijn er voor uiteenlopende bedrijfswagens. Denk bijvoorbeeld aan alle soorten trailers en vrachtwagens waar onderbouwkisten voor mogelijk zijn die tussen de assen worden geplaatst. Ook opbergruimte achter de cabine van de een vrachtwagen is mogelijk. Dit is tevens een optie bij bakwagens. Bij bakwagens is er ook ruimte om RVS kisten op maat te monteren in een klein gedeelte in de bakwagen. Met aanhangwagens wordt veelal gebruik gemaakt van disselbakken, die op de triangel van de wagen gemonteerd worden. Bij overige bedrijfswagens, zoals bestelwagens kunnen er RVS kisten op maat gemaakt worden onder de wagen of bij het instapgedeelte.

 

GeproBox

De mogelijkheden voor RVS kisten op maat zijn zeer uitgebreid. Zo kan je zelf de afmetingen aangeven, het soort sluiting, opties tot gasveren en het materiaal. Bij GeproBox kan je al jouw wensen voor RVS kisten doorgeven. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van opbergmogelijkheden voor bedrijfswagens. In hun opslag is er een voorraad van standaard uitvoeringen beschikbaar. Mocht je zelf specifieke wensen hebben voor RVS kisten op maat, geef ze aan hen door. GeproBox maakt dan zelf een opbergkist voor jou op maat. Geef jouw wensen aan hen door en jouw opbergkist wordt thuis geleverd.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *