Overige

Zaal huren Delft

Zaal huren Delft

Tennispark De Delftse Hout is van alle markten thuis. Het park is meer dan alleen een tennispark; u kunt bij ons, naast tennissen, ook een hapje eten en een zaal huren. Delft is goed bereikbaar en iedereen is op ons tennispark meer dan welkom. Ons tennispark is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje: u kunt met uw personeel/collega’s eerst een vergadering houden, vervolgens een ontspannend potje tennissen en tot slot genieten van een heerlijk diner. Wilt u een leuk en sportief dagje uit met uw team en wilt u een zaal huren? Delft is de plek waar u moet zijn!

 

Tennispark De Delftse Hout

Tennispark De Delftse Hout is het schoolvoorbeeld van een multifunctioneel tennispark. Naast ons grote aantal tennisbanen (12 gravelbanen en 8 binnenbanen) beschikken we ook over een gevarieerde keuken waarin van alles mogelijk is. Ook kunt u bij ons een zaal huren waarin u bijvoorbeeld een bespreking of vergadering kunt houden. Al deze faciliteiten zijn afzonderlijk van elkaar, maar ook in combinatie met elkaar te gebruiken. Wij raden een bedrijfsuitje op ons park sterk aan: onderzoek heeft aangetoond dat een sportief uitje veel positieve ontwikkelingen teweeg kan brengen binnen een bedrijf. Zo wordt onder andere de betrokkenheid van uw personeel verhoogd en wordt het ziekteverzuim juist weer verlaagd. In feite uitsluitend voordelige gevolgen dus!

 

De tarieven die we hanteren op ons park zijn verschillend en afhankelijk van verschillende factoren. Op onze website kunt u hier meer info over vinden.

 

U kunt op onze website gemakkelijk een mooie zaal huren. Delft kent met tennispark De Delftse Hout een van de veelzijdigste tennisparken van Nederland en hier zijn we trots op! Heeft u interesse in de diensten die op ons park worden aangeboden of wilt u meer weten? Neem dan snel een kijkje op onze website, of neem contact met ons op.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *