Overige

Wees flexibel met verplaatsbare wanden

Over de indeling van het kantoor voor vaak wat gediscussieerd. Zo kan het zijn dat er net een verbouwing achter de rug is, totdat er geconstateerd is dat de indeling niet meer voldoet aan de wensen. Zaken als veranderend personeelsbestand of de uitbreiding van een afdeling, maakt dat de indeling van het pand weer gewijzigd moet worden. Een vaste wand laat het niet toe om zich zomaar te laten verplaatsen. Hier is dan weer een verbouwing voor nodig. Een ideale uitkomst zijn flexibele verplaatsbare wanden.

 

Flexibele wanden

Verplaatsbare wanden kunnen een uitkomst bieden voor de indeling van het kantoor. De kantoortuin is aan veranderingen onderhevig. Een flexibele muur kan daarom inspelen op deze veranderingen. Met verplaatsbare wanden ga je als organisatie mee in de tijd. Waar behoefte is aan flexibiliteit en verandering, biedt dit een uitkomst. In samenwerking met de architect, de eindgebruiker en de opdrachtgever wordt altijd gekeken wat de best mogelijke werksituatie is. Op die manier wordt geborgd dat iedereen zich kan vinden in het plaatsen van de wanden. De eindgebruikers zijn van belang om te betrekken, aangezien zij dagelijks te maken hebben met het werk. De architect kan op zijn beurt goede adviezen geven over de lichtinval en de akoestiek in de kantoorruimte.

 

Brakel Totaal Project

Een leverancier van flexibele verplaatsbare wanden is Brakel Totaal Project. Zij produceren, leveren en monteren wanden. Het gaat zowel om vaste systeemwanden als glaswanden en verplaatsbare wanden. Hierbij speelt dit bedrijf altijd uitstekend in op de wensen van de klant. Bij hen is niets onmogelijk en voor elke vraag is er een passende wand te bieden. Op het gebied van gesloten wanden bieden zij ook brandwerende wanden. Dit is zowel in vaste wanden als in glazen wanden mogelijk. Naast verplaatsbare wanden zijn er ook systeemwanden. Deze kunnen eenvoudig worden geopend en gesloten. Voor meer informatie over verplaatsbare wanden kijk je op de website.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *