OverigeVervoer

Vervoer over zee wordt makkelijk met 80 jaar ervaring

Vervoer over zee kan over komen als een lastig iets wanneer je er geen ervaring mee hebt. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een keertje iets moet vervoeren naar een ander land. Doordat er papieren geregeld moeten worden, kan het als lastig over komen. Vooral als de expediteur niet zo makkelijk over komt. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog de kopzorgen dat de goederen veilig aankomen. Het kan dus allemaal afschrikken en misschien zie je het alsnog niet zitten. Een expediteur in Rotterdam kan je hier meer helpen en zorgt dat vervoer over zee een stuk gemakkelijker is.

 

Vervoer over zee kan integendeel, wel makkelijk zijn

In tegenstelling tot andere expediteurs, kan het heel makkelijk zijn om goederen te vervoeren. Allereerst begint dit bij het invullen van een online formulier. Hierheen beschrijf je wat voor soort goederen je wilt vervoeren en waar ze heen moeten. Deze expediteur vervoert naar zo’n 700 bestemmingen, je kan dus altijd wel naar jouw gewenste bestemming vervoeren. Vervolgens breng je de goederen naar de loods van de exporteur. Hierin worden jouw goederen, tijdelijk opgeslagen. Deze loods is daarentegen ook goed beveiligd en er wordt goede toezicht opgehouden, dus zorgen maken is overbodig. De reden dat de goederen opgeslagen worden is omdat de exporteur aan groupage doet. Dit houdt in dat meerdere goederen in één container gaan. Dit scheelt vervolgens ruimte op het schip en hoeven er minder schepen te varen. Wat natuurlijk ook beter is voor het milieu. Na de opslag zullen de goederen verscheept worden en zal je continue op de hoogte blijven van de vorderingen.

 

80 jaar ervaring met vervoer over zee

Deze expediteur zit al 80 jaar in het vak. Zij hebben dan dus ook genoeg ervaring met het vervoer over zee. Zij garanderen dan ook dat jouw goederen altijd veilig, op de juiste plaats komen.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *