Overige

Trouwlocatie aan het water: de sfeer is gelijk al gezet!

Een trouwlocatie is één van de dingen die als eerste geregeld moeten worden. Wanneer een locatie die jullie graag willen, niet beschikbaar is op de trouwdatum, dan valt deze al af. Trouwlocatie zijn vaak snel bezet en daarom is vroegtijdig zoeken erg belangrijk! Als het gaat om een trouwlocatie spelen jullie wensen, het budget en de omgeving een grote rol. Op een trouwdag is het vervelend als jullie en jullie gasten steeds van het één naar het ander een lange tijd moeten rijden. Het fijnst is dus als alles dicht bij elkaar is. Een unieke trouwlocatie is natuurlijk het leukst. Iets waar iedereen van versteld staat en het liefst ook zou willen trouwen. De locatie maakt namelijk voor een groot deel de sfeer. Een trouwlocatie aan het water is altijd bijzonder. Laat dit nu in Capelle aan den IJsel mogelijk zijn, bij ’T Hooghe Water. Een restaurant en terras wat uitkijkt op het water, waar jullie gebruik van kunnen maken als trouwlocatie.

 

De trouwlocatie aan het water, voor iedereen!


Een unieke trouwlocatie, dat is ’T Hooghe Water wel zeker. Met een bijzondere ligging aan het water, zal iedereen opkijken van jullie prachtig uitgezochte trouwlocatie. De locatie is nog meer uniek doordat ’T Hooghe Water door de gemeente is aangewezen als officiële trouwlocatie. Jullie kunnen elkaar nu officieel het ja- woord geven, met de ambtenaar van de burgerlijke stand, aan het water. Dat kan toch niet leuker? Na de plechtigheid kunnen jullie nog even genieten van een hapje en een drankje in het restaurant of op het terras. Genieten op een trouwlocatie aan het water komt dus bij voorbaat al goed. Willen jullie voor het feest en de receptie ook gebruik maken van het restaurant of het terras, geen probleem! Een band of een DJ maakt het helemaal af en parkeerplekken hoeven jullie je geen zorgen om te maken.

 

Contact met ’T Hooghe Water

De rode loper ligt alvast uit! Voor vragen of meer informatie kunnen jullie gerust vrijblijvend contact opnemen of een kijkje nemen op de website.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *