Overige

Trouwen op een boot, aan het water

Wanneer je trouwt op een boot kun je kiezen uit prachtige trouwlocaties aan het water. Deze locaties kenmerken zich vaak door een groot wateroppervlak met daarin water. Het water is in het buitenland vaak helder, maar in landen met veel modder, zoals Nederland, ziet het er een beetje troebel uit. Het is tijdens het trouwen daarom moeilijk in te schatten wat de diepte van het water is. Spring er dus niet zomaar in.

 

Trouwlocaties aan het water zijn verplaatsbaar

Wanner je trouwt op een boot, dan geeft dat een heel andere belevenis qua trouwlocaties op het water. Een boot is namelijk verplaatsbaar waardoor je veel meer plekken ziet. Zeker wanneer je over een rivier vaart kun je echt lang vragen. Alleen wanneer je bij een sluis komt is het soms even afzien omdat je dan vaak tegen een muur aan kijkt. Het gebeurt ook weleens dat mensen zo’n muur beschilderd hebben zodat er toch nog iets moois is te zien.

De IJssel

Een rivier waar je heel mooi aan kunt varen is de Hollandsche IJssel. Deze rivier loopt van ergens bij Rotterdam tot aan het Amsterdam Rijnkanaal bij Utrecht. Over de gehele lengte is de rivier omgeven door leuke, authentieke dorpjes met een rijk karakter. Trouwlocaties aan het water heb je hier in overvloed. Ook wanneer je op een boot ziet kun je genieten van deze mooie omgeving wanneer je de liefde van je leven het jawoord gaat geven. Wanneer het jawoord gegeven is kan de champagne natuurlijk worden ontkurkt.

 

Super romantisch

Trouwlocaties aan het water zijn natuurlijk super romantisch. Het roept misschien zelfs wel een zuidelijk sfeertje op. Zeker wanneer het lekker zonnig is en je de geur van het verse, net gemaaide gras kan ruiken. Het ruiken van gras is voor de meeste mensen echt een ultieme beleving van genot. Het geeft aan dat het goed gaat met de natuur en dat er weer iets bloeit.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *