Overige

Tissot

Tissot

Juwelier van Willegen is official dealer van het merk Tissot. Dit luxe Zwitserse horlogemerk produceert zowel klassieke als sportieve modellen en behoort tot de grote Zwitserse vijf. Tissot staat bekend om haar vooruitstrevende technieken waarmee ze al eeuwenlang de horlogemarkt domineert. Zo heeft Tissot de Touch Collection gelanceerd; een serie horloges die over een touchscreen beschikken. Deze horloges kunnen dienst doen als allerlei hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld thermometer, altimeter, barometer of kompas.

 

Bij Juwelier van Willegen hebben we veel verschillende horloges van Tissot in huis. Ons complete aanbod kunt u vinden op onze website.

 

Ons aanbod

Omdat wij official dealer zijn van Tissot hebben we ook een rum en uitgebreid aanbod aan horloges van dit merk in huis. We hebben diverse series in huis, namelijk de Touch Collection, de T Sport, de T Classic, de T Lady en de Heritage serie.

 

De Touch Collection bestaat uit horloges die zeer geavanceerd zijn en multifunctioneel inzetbaar zijn. Met behulp van het in het glas verwerkte touchscreen kunnen de horloges eenvoudig worden bediend. Per horloge verschillen de toepassingen en functies; als u hier meer over wilt weten kunt u onze website raadplegen.

 

De T Sport collectie bevat horloges die gekenmerkt worden door hun sportieve uiterlijk en functies. Het grootste deel van deze horloges beschikt over een rubberen banden en de horloges uit deze serie zijn uitermate geschikt als hulpmiddel tijden sportieve activiteiten, zoals bijvoorbeeld toepassingen in water.

 

De T Classic bestaat uit horloges die gekenmerkt worden door hun klassieke uiterlijk. Dankzij de kast, strakke lijnen en kwarts of mechanisch uurwerk ontstaat er een authentiek uiterlijk die uniek in zijn soort is.

 

De meest bijzondere serie van Tissot is zonder twijfel de Heritage collectie. Deze serie bestaat uit horloges die opnieuw op de markt zijn uitgebracht omdat ze een speciale betekenis hebben.

 

Heeft u interesse in een horloge van Tissot? Neem dan snel contact met ons op.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *