Tennisbaan huren

Tennisbaan huren

Bij ons op tennispark De Delftse Hout kunt u gemakkelijk een mooie tennisbaan huren. Ons tennispark is ideaal geschikt voor een bedrijfsuitje; u kunt een ontspannend potje tennissen combineren met bijvoorbeeld een zaal huren of een smakelijk diner. U kunt tijdens iedere periode van het jaar een tennisbaan huren op ons park, we beschikken namelijk over maar liefst 12 gravelbanen en 8 binnenbanen. Iedereen is welkom op ons tennispark en we raden een teamuitje bij tennispark De Delftse Hout sterk aan!

 

Waarom een tennisbaan huren op tennispark De Delftse Hout?

Een tennisban huren op ons tennispark kan veel voordelen voor u opleveren, zeker wanneer u het inhuurt in verband met een teamuitje. Uit onderzoek blijkt dat ene sportief teamuitje ontzettend veel positieve ontwikkelingen binnen uw bedrijf teweeg kan brengen. Zo wordt door sportieve samenwerkingen het ziekteverzuim verlaagd en de betrokkenheid verhoogd. U kunt op ons tennispark uw volledige bedrijfsuitje inplannen; u kunt een potje tennissen met uw personeel, een zaal huren om bijvoorbeeld in te vergaderen en ook nog eens genieten van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner.

 

Als uw team een impuls nodig heeft raden wij u sterk aan een bedrijfsuitje bij ons te organiseren. Wij staan voor alles open en de mogelijkheden zijn op ons tennispark groot; we assisteren u op alle mogelijke wijzen en bezorgen u en uw team graag een sportief uitstapje!

 

De prijzen die we hanteren zijn verschillend en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo komen wij u graag tegemoet wanneer u meerdere banen voor een langere periode huurt. Bekijk alle tarieven eens rustig op onze website om hier een beter idee van te krijgen, of neem contact met ons op wanneer u specifieke vragen heeft.

 

Een tennisbaan huren kan bij De Delftse Hout erg eenvoudig. Neem snel een kijkje op onze website als u meer wilt weten!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.