Overige

Technische dienstverlening van GTD Nederland

Wie zuinig is op zijn spullen zal er langer mee doen. Zo geldt dit ook voor machinale technische systemen. Tijdige technische dienstverlening aan machines zal er voor zorgen dat de levensduur van de installaties vergroot kan worden. Om er langer en goed gebruik van te maken is het van belang dat de machine wordt geïnspecteerd. Af en toe moet de machine gesmeerd worden, onderdelen worden aangedraaid en versleten onderdelen worden vervangen. Dat is wat technische dienstverlening inhoudt. Dit kan worden onderverdeeld in preventief machine onderhoud en correctief onderhoud. Deze twee volgen elkaar op, maar kunnen ook los van elkaar worden uitgevoerd.

 

Machine onderhoud

Het onderhoud aan machines kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Dit kan door preventief onderhoud. Het doel hiervan is om uitval op machines te voorkomen. Uitval kost veel tijd en geld, doordat de productie stil komt te liggen. Regelmatig preventief machineonderhoud moet er voor zorgen dat dit wordt voorkomen. Preventief machine onderhoud is een specifiek werkje waar veel factoren gelet moet worden. Correctief machine onderhoud is ook onderdeel van technische dienstverlening. Dit moet er voor zorgen dat onderdelen worden vervangen, nadat geconstateerd is dat ze aan vervanging nodig zijn.

 

Contract basis

Als werkzaamheden op vaste tijden of regelmatige basis voorkomen, dan is een contractbasis erg interessant. Het is aan te raden om de preventieve onderhoudsbeurt op contractbasis af te sluiten. Afhankelijk van de te verwachten slijtage aan de machine, kan de frequentie van het onderhoud van de technische dienstverlening worden ingesteld.

 

GTD Nederland

Een zeer ervaren en betrouwbare partner voor technische dienstverlening is GTD Nederland. Voor industrieel onderhoud ben je bij GTD aan het juiste adres. Zij leveren machine en elektrische monteurs, allrounders, lassers en specialisten op alle niveaus. De technici zijn resultaatgerichte, zelfstandig opererende en vakbekwame monteurs. Daarom zijn ze multifunctioneel inzetbaar en kunnen elke machine weer laten draaien.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *