Overige

Staalbouw: een stevige stalen constructie waar je lang plezier van hebt!

Vroeger werd er veelal alleen gebouwd met stenen. Tegenwoordig is er een manier waarbij een constructie nog steviger is en langer zal meegaan. In eerste instantie wordt er over het algemeen een stalen skelet neergezet, die de constructie ondersteund. Door het gebruik van staalbouw gaat de bouw van een hal of loods nu binnen een paar dagen. Zit er haast bij het neerzetten van jouw loods, hal of schuur? Dan is staalbouw alleen daarom al aan te raden. Aan staalconstructies zijn vele voordelen, die je in dit artikel verder kunt lezen!


De voordelen van staalbouw

Staalbouw is een stuk sneller dan het metselen van een schuur. Daarnaast is het ook nog eens goedkoper en de staalconstructie is gemakkelijk en volledig aan te passen naar jouw eigen wensen. Dat komt omdat de bouwdelen in een constructiewerkplaats worden gemaakt. Dat maakt dat het eenvoudig is om bijvoorbeeld een extra deur in te meten. Na het plaatsen van de fundering, kan de staalconstructie er eigenlijk al direct in. Doordat de ramen en deuren zijn ingemeten, kunnen ook deze geplaatst worden. Dat maakt dat de snelheid van de bouw hoog is. Staal weegt niet veel, waardoor de fundering ook niet extreem stevig hoeft te zijn. Wat uiteindelijk weer kostenbesparing oplevert.

 

Nadelen van staalbouw

Staalbouw kan te maken krijgen met oxidatie. Dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat de staalbouw zijn sterkte verliest en dat zorgt voor onveiligheid. Gelukkig heeft AGB Bouw daar iets op gevonden, namelijk staalconservering.

 

AGB Bouw helpt jou verder!

Ben je op zoek naar iemand die jouw staalconstructie kan realiseren? AGB Bouw is een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare bouwer. Met kennis, vakmanschap en de juiste benodigdheden komt dat wel goed en realiseren zij zo een staalconstructie. Ook de afwerking met dakbeplating of wandbeplating, kunnen zij verzorgen. Voor meer informatie, neem gerust vrijblijvend contact op of kijk op de website.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *