Overige

Sfeervol biercafé in hartje Delft

 

Belgische Biercafés, het staat er vol van in ons land. Waar de Belgen al eeuwenlang bekend staan als België Bierland, zijn wij Hollanders er dol op! Een echt goed pintje pakken in een gezellige kroeg, omringt door vrienden. Drinken doe je immers met maten. En wat is er nu lekkerder dan echt genieten van de smaak van het brouwsel. De ene bier heeft een vleugje honing en de ander iets met koriander of sinaasappelschil. Eén ding is duidelijk, elk bier heeft zo zijn eigen, unieke verhaal.

 

Biercafé Delft

Een echt sfeervol biercafé in ons land, is te vinden op de beestenmarkt in Delft. Sfeervol is niet alleen het biercafé zelf, maar de entourage maakt het helemaal compleet. Gesitueerd in hartje Delft, omringt door een rijke historie. De ultieme plek om de sfeer te proeven van dit eeuwenoude vakmanschap.

 

Belgisch Bier Café Belvédère

Bij Belgisch Bier Café Belvédère staan er meer dan veertig verschillende bieren op de kaart. De brouwsels zijn zowel van de fles als van de tap te bestellen. Met wie je ook gaat, hier is voor ieder wat wils. Waar smaken verschillen, zal Belgisch Bier Café Belvédère voor iedereen een passend biertje schenken. Waar elk bier een eigen verhaal, karakter en smaak heeft, zal het personeel bij dit geweldige biercafé je dit met overgave kunnen vertellen. Ze nemen jou mee in de sfeer van het nostalgische bier. Zowel ’s zomers als ’s winters kan je hier heerlijk genieten van een goed pintje. In de zomer kan je goed vertoeven op het terras, overschaduwd door geweldige bomen. Het hart van het gezellige Delftse leven is op het plein van dit biercafé te vinden. Waar je komt voor het nuttigen van een goed biertje, zal de complete omgeving jou meenemen in het ervaren van het verhaal van het pintje! Wat je ook gaat doen in Delft een bezoek aan biercafé Belvédère mag niet uitblijven.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *