Overige

Restaurant Gouda

Restaurant Gouda

Als u op zoek bent naar een leuk en origineel restaurant Gouda bent u bij HAPPZ aan het juiste adres. Bij ons heeft u een ruime keuze aan vele heerlijke gerechten die worden bereid door zeer bekwame en ervaren koks. We hebben vele verschillende kleine gerechtjes op het menu, die hun oorsprong vinden in landen over de hele wereld. Deze gerechtjes kunt u zelf opeten, maar ook gezellig delen met de rest van uw gezelschap!

 

Er is in ons restaurant Gouda ontzettend veel mogelijk. Zo kunt u naast kleine gerechtjes ook grote gerechten bestellen. Er is bij HAPPZ voor ieder wat wils! Bekijk snel onze menukaart op onze website, of neem contact met ons op als u meer wilt weten!

 

De voordelen van ons restaurant Gouda

Een unieke eigenschap van ons restaurant Gouda is het feit dat bij ons de nadruk ligt op gerechtjes delen. Bij ons staat gezelligheid centraal, en wat is er nu gezelliger dan eten met elkaar delen? In ons restaurant Gouda heeft u de mogelijkheid tot pure ontspanning en niets anders!

 

Een aantal smakelijke voorbeelden van gerechten op onze menukaart:

 

  • Varkenshaasspiesjes kerriesaus
  • Truffelkorketjes met dille-mosterd
  • Quessadila van kaas, tomaat en bosui
  • Wrap met kiprollade, roomkaas, rode ui en walnoten
  • Wokje met kip, groenten en cashews
  • Penne carbonara

 

Uiteraard hebben we nog veel meer heerlijke, exotische gerechten op ons menu. Onze volledige menukaart kunt u eenvoudig op onze website bekijken.

 

Meer informatie

Als u meer wilt weten over ons restaurant Gouda kunt u vanzelfsprekend te allen tijde contact met ons opnemen. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom staan we altijd open voor een vrijblijvend gesprek. We nemen graag alle mogelijkheden met u door!

 

Kijk snel op onze website als u meer wilt weten over ons restaurant Gouda. Of neem contact met ons op!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *