Overige

Plastic wijnglazen

Plastic wijnglazen

Staat er een feestje op de planning en ben je op zoek naar handige wijnglazen die weinig gedoe met zich meebrengen? Dan zijn plastic wijnglazen jouw perfecte oplossing! Plastic wijnglazen zijn in vergelijking met normale wijnglazen zeer gemakkelijk in gebruik en kunnen na gebruik eenvoudig weg worden gegooid. Ze zullen je veel tijd besparen!

 

De voordelen

Het gebruik van plastic wijnglazen kent feitelijk alleen maar voordelen. Ze zijn gebruiksvriendelijk, licht van gewicht en erg goedkoop. Ze zorgen ervoor dat je na afloop van je feest veel minder hoeft op te ruimen en af hoeft te wassen. Onze wijnglazen van plastic zijn compact en gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Dit maakt ze ideaal voor gelegenheden als picknicks en barbecues.

 

De plastic wijnglazen van Dailystyle zijn met een diameter van 6 centimeter, een lengte van 9 centimeter en een inhoud van 150 ml kleiner dan traditionele wijnglazen. We verkopen de glazen per dozijn zodat je nooit veel te veel plastic wijnglazen overhoudt.

 

Flexibele aankoopvoorwaarden

Je kunt bij ons genieten van klantvriendelijke aankoopvoorwaarden. Zo bezorgen we bestellingen van drie euro of meer al gratis bij je thuis. We zorgen er te allen tijde voor dat je je bestelling binnen drie dagen in huis hebt. Als je niet tevreden bent heb je twee weken de mogelijkheid om je bestelling retour te sturen.

 

Bekijk je onze producten liever in een fysieke winkel dan in onze webwinkel? Dat snappen we bij Dailystyle heel goed, en daarom ben je altijd welkom in een van onze vier fysieke winkels. Drie van deze winkels zijn gevestigd in Amsterdam en de andere is gevestigd in Almere. Deze winkels zijn zeven dagen per week geopend en zijn daarnaast goed bereikbaar.

 

Je kunt bij ons diverse feestartikelen kopen. Heb je interesse in plastic wijnglazen? Kijk dan snel in onze webshop of kom langs bij een van onze winkels!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *