Overige

Paternoster

Paternoster

Bent u op zoek naar een systeem waarmee u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte in uw magazijn? Dan is een paternoster zeer sterk aan te raden. Een paternoster is een verticaal opslagsysteem waarin de opgeslagen artikelen als een soort reuzenrad circuleren. Op deze manier komen de artikelen in uw magazijn naar u toe in plaats van u naar hen, waardoor een paternoster u en uw bedrijf zowel tijd als ruimte bespaart!

 

Het gebruiksgemak dat u zult ervaren tijdens het gebruiken van een paternoster zal u verbazen. U kunt met een eenvoudige druk op de knop de gewenste artikelen uit uw magazijn naar u toe laten komen; het beheren van uw artikelen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

 

Een paternoster is een zeer effectieve methode om optimaal gebruik te maken van de vierkante meters in uw magazijn. Dit verticale opslagsysteem neemt in feite uitsluitend voordelen met zich mee; kijk op onze website als u hier meer over wilt weten. U kunt natuurlijk ook te allen tijde contact met ons opnemen; ons personeel is zeer vakbekwaam en helpt u graag verder!

 

De voordelen van een paternoster

Een paternoster dient, naast het optimaal benutten van de beschikbare ruimte, nog veel meer extra functies. Zo kunnen de artikelen die u in het systeem opbergt genieten van volledige bescherming; de lades waaruit een paternoster bestaat zijn bijzonder stevig en zijn uitzonderlijk goed afgesloten. Hierdoor maken vervuilende materialen zoals stof geen kans tegen ons systeem. U kunt zelf de grootte en het aantal lades instellen, waardoor u de paternoster zodanig kunt instellen dat het optimaal functioneert binnen uw magazijn. Er kunnen zowel grote als kleine artikelen opgeborgen worden in een paternoster waardoor het voor vrijwel ieder magazijn geschikt is.

 

Als u een paternoster aanschaft zal FGN Magazijnsystemen deze persoonlijk voor u installeren. Neem snel contact met ons op!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *