Overige

Partyboot Amsterdam

Partyboot Amsterdam

Staat er een feest op de planning en bent u nog op zoek naar een geschikte, originele locatie? Dan is een partyboot Amsterdam echt iets voor u. U kunt op onze boten terecht voor allerlei soorten feestelijke aangelegenheden, zoals bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea, huwelijksfeesten, beurzen, cruises of personeelsfeesten. Niets is ons te gek: onze teams zijn ervaren en weten precies wat er nodig is om een feest tot een groot succes te maken. Als u op zoek bent naar een partyboot Amsterdam bent u bij Partycharter aan het juiste adres!

 

Wat hebben wij in huis?

Wij hebben 13 verschillende partyboten in Amsterdam die allemaal hun eigen voordelen hebben. De boten die wij tot beschikking hebben zijn geschikt voor verschillende groepsgroottes; zo is de Hydrograaf geschikt voor groepen van ongeveer 120, terwijl de Ocean Diva Original geschikt is voor rond de 1500 personen. U kunt vrijwel ieder denkbare soort evenement op onze boten organiseren; onze boten zijn veelzijdig en multifunctioneel inzetbaar.

 

Een greep uit ons aanbod:

 

– Partyboot Elvira; 20 – 60 personen; € 895,- voor minimaal 3 uur.
– Partyboot Kapitein Kok; 80 – 300 personen; € 2.700,- voor minimaal 4 uur.
– Partyboot Prins van Oranje; 125 – 500 personen ; € 2.900,- voor minimaal 4 uur.
– Partyboot Ocean Diva Futural; 200 – 1500 personen; € 8.950 voor minimaal 4 uur.

 

Per boot is het minimale aantal uur dat hij gehuurd moet worden anders; de meeste hanteren een minimale huurtijd van 4 uur. Uiteraard kunt u een boot ook langer inhuren dan de minimale huurtijd. Een offerte kunt u aanvragen op onze website: als u meer wilt weten kunt u deze informatie eveneens vinden op onze website. Als u nog verdere onbeantwoorde vragen heeft kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

 

Heeft u interesse in een partyboot Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *