Overige

Nieuwe planning software: door planners, voor planners

Voor planners voor (middel) grote bedrijven kan het maken van planning soms lastig zijn. Dit gebeurt meestal aan de hand van computer programma’s. doordat deze software vaak niet op elkaar aan sluit, krijg je het probleem dat het maken van de planningen langer duurt. Zo kan het zijn dat de software niet goed de planningen deelt. Ook kan het simpelweg gewoon vrij traag zijn. Daarnaast kan het ook moeilijk zijn om alle beschikbaarheid van de medewerkers bij te houden. Als planners zijnde begrijpen we dat en hebben daarom deze nieuwe planning software weten te maken! De software is door planners, voor planners gemaakt!

 

Planning software: door planners, voor planners

Als planners zijnde snappen we wat verschillende knel punten zijn in software. Zo kan het simpelweg lang duren om alles te laden. Of het is moeilijk om met alles en iedereen rekening te houden. In deze software zijn dat soort dingen opgelost! Zo start het programma bijvoorbeeld snel op en zijn er weinig laad tijden. Verder is het zo dat er een soort database is gemaakt waar men de beschikbaarheden bij kan houden. Dit maakt het een stuk makkelijker om overal rekening mee te houden. Zo hoef je als planner zijnde niet te veel moeite te doen om alles goed bij te houden.

Deze planning software is een product van een goede samenwerking

Zoals eerder werd gesteld is deze software door samenwerking tot stand gekomen. Het is namelijk zo dat de planners de problemen begrepen waar men tegen aan loopt. Vervolgens zijn zij rond de tafel gaan zitten met verschillende software developers. Zo hebben zij een plan kunnen maken over hoe en wat. De punten die de planners op tafel hadden gelegd, zijn verholpen door de ontwikkelaars in de software. Op die manier heeft een goed team, tot een goede oplossing kunnen komen.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *