Overige

Een nieuw systeem voor uw magazijn! Maak uw magazijn nog efficiënter!

Een goed magazijn moet aan vele eisen voldoen, van de overheid maar ook van u als ondernemer. Met grote goederen zoals lange planken, balken of buizen is dat nogal een uitdaging. Stabiliteit en veiligheid zijn namelijk belangrijke eisen voor een magazijn. Wanneer grote goederen opgestapeld worden, heeft dit een groot risico tot schuiven en wat als dat gebeurt en er precies een werknemer loopt. Dat is iets wat u zich natuurlijk niet eens wil bedenken. Om deze goederen toch goed op te slaan zijn speciale systemen. Deze kunnen u hierbij helpen.

 

Daarnaast is het belangrijk dat er heftrucks en andere ophaalmogelijkheden goed door de paden kunnen. De goederen moeten namelijk snel en gemakkelijk kunnen worden opgehaald. Wie wil er nu geen hoge doorloopsnelheid? Zo stelt u namelijk de klanten tevreden en zorgt u zelf voor meer winst.

 

Vanaf het begin af is het belangrijk om de magazijnruimte zo goed mogelijk te benutten. Wees hiervan bewust want zo kunt u geld besparen. Denk hier daarom goed over na, er zijn veel systemen die extra ruimte besparen maar evenveel goederen kunnen opslaan als andere systemen. Haal dus het beste uit de ruimte.

 

Met een nieuw systeem wordt er gedacht aan al uw wensen en alle eisen. Het cantifer – cantilever racking systeem van Feretto Group is optimaal in zijn gebruik. Efficiënt, veilig, ruimtebesparend en fijn om mee te werken. Het cantifer – cantilever racking systeem bestaat uit verticale balken, horizontale cross-bars en diagonale cross-bars die elkaar in stabiliteit houden. Daarnaast is het cantifer – cantilever racking systeem een self- supporting systeem. Dat betekend dat het een op zichzelf staand systeem is. Het is dus niet nodig dat deze bevestigd wordt aan een plafond of wand. Het cantifer – cantilever racking systeem is dus gemakkelijk en snel te installeren. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust conact op of kijk even op de website van Feretto Group. Zij helpen u namelijk graag!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *