Overige

Meubel reinigen

Meubel reinigen

Iedere meubel in deze wereld is na verloop van tijd aan reiniging toe, zo ook uw meubels. De gemiddelde meubel wordt jarenlang intensief gebruikt en raakt na verloop van tijd vervuild; het meubel reinigen is op dat moment de meest effectieve en gemakkelijke methode. Bij Schoonmaakservice R. de Jong kunnen we op een professionele, snelle en bovenal veilige manier uw meubel reinigen; wij beschikken over meer dan 35 jaar ervaring in het vak en onze medewerkers beschikken over veel kennis en vaardigheden. De gereedschappen en hulpmiddelen waar wij gebruik van maken zijn van de hoogste kwaliteit en zijn bijzonder geavanceerd.

 

Uw meubel reinigen is voor ons een fluitje van een cent, in tegenstelling tot veel anderen. Het is noodzakelijk dat er op de juiste manier gereinigd wordt zodat er geen schade ontstaat aan uw meubel en daarom is het sterk aan te raden om professionals in te huren. Voor iedere denkbare partij voeren wij het meubel reinigen uit; van particulieren tot zorgcentra en scholen. Iedere meubel is voor ons gelijkwaardig en tijdens iedere opdracht steken wij evenveel passie en liefde in onze werkzaamheden.

 

Wilt u dat wij uw meubel reinigen of wilt u meer weten? Kijk dan snel op onze website of neem contact met ons op!

 

Onze werkwijze

Tijdens het reinigen van uw meubel is het te allen tijde ons doel om zo snel en effectief mogelijk resultaat te boeken. Uw meubel reinigen doen wij door middel van onze sproei-extractie, waarbij geen molecuul aan vuil overgeslagen wordt. Naderhand brengen we een extra beschermende laag aan op uw meubel waardoor ze in de toekomst beter beschermd zal worden. Naast effectief en snel zijn we dus ook nog eens toekomstgericht ingesteld!

 

Als u wilt dat wij uw meubel reinigen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *