Overige

Meubel reinigen met kinderen in huis

Kinderen, het zijn van die schatjes waar je heerlijk van kunt genieten. Wat je er ook bij krijgt, is dat ze in de peuterfase van die heerlijke kliederkonten kunnen zijn. Je zal er vast om moeten lachen als het hele gezicht weer onder de wortelpuree zit. Zolang je kind er alleen onder zit, is het met een poetsbeurt zo weer verdwenen. Maar op het moment dat al je meubels onder de etensresten, kwijlplekken en kleurstift vlekken zit, is het lachen jou vast en zeker wel vergaan. Meubel reinigen met kinderen in huis, het is vaak onbegonnen werk. Hier vindt je enkele tips.

 

Accepteer de situatie

De eerste en meest belangrijke tip is deze: verleg je vuilgrens. Wie kinderen in huis heeft, zal moeten accepteren dat niet alles meer spik en span kan blijven met meubel reinigen. Kinderen gaan op ontdekkingstocht door jouw huis en daar horen de nodige smetvlekken bij. Als een dol stier achter je kind aan te lopen met een schoonmaakdoek zal je echt niet gelukkiger maken. Een wijze les is dus: accepteer de situatie. Dit zal jou een hoop stress kunnen schelen.

 

Wasco vlekken

De vlekken die vaak veroorzaakt worden door kinderen, zijn vlekken van kleurstiften. Wie wasco vlekken op zijn interieur heeft, is nog wel even bezig met meubel reinigen. Wasco is een stof in de stiften die als bindmiddel bestaat uit was. Dit zorgt ervoor dat de wasco binnen een mum van tijd gehecht is aan zowel stoffen als houten meubels. Als de wasco nog zacht is, bevries je het eerst door er met een ijsklontje in een plastic zakje overheen te wrijven. Zodra het hard is geworden, kan je het er uit krabben. De overgebleven vlek behandel je met WD40 en zal de vlek verdwijnen

 

Schoonmaakservice R. de Jong

Zien jouw meubels er inmiddels echt niet meer uit? En is er geen beginnen meer aan met huis-tuin-en-keuken middeltjes? Dan weet schoonmaakservice R. de Jong raad! Met hoogwaardige schoonmaakmiddelen gaan zij elke vlek te lijf voor meubel reinigen. Wees niet bank dat jouw meubels worden aangetast, wat zij weten precies welke middelen ze kunnen inzetten om jouw meubels weer in volle glorie te herstellen. Meubel reinigen is een vak, dus hiervoor schakel je een vakman in. Neem dus snel contact op met schoonmaakservice R. de Jong.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *