Overige

lijsten om maat

Wij zijn voor u graag de leverancier voor lijsten om maat. Inmiddels zijn we in staat om voor iedere maat een lijst te maken. Eerst was dit nog erg lastig om te doen, maar momenteel hebben we een lijst ontwikkeld die te maken is in iedere maat. Het voordeel hiervan is dat we niet meer voor iedere lijst iets anders moet maken. Uiteraard zorgen we ook dat het glas precies past in de lijst. Dit is ook uiterst belangrijk en is deel van het precies pas zagen van de lijst. Wanneer u een materiaal wilt kiezen kunt u voor aluminium of hout gaan. Deze zijn door ons precies in de juiste maat te zagen.

Resultaat met lijsten op maat

Wilt u echt resultaat zien van een prachtig kunstwerk aan de muur? Kijk dan eens voor de mooiste lijsten op maat op onze website. U heeft gegarandeerd meer resultaat van de lijsten. Wanneer deze precies passend zijn, kunt u deze goed aansluitende op de muur hangen. Nadat u via de site een order heeft geplaatst, gaan we direct voor u aan de slag. Binnen een aantal dagen kunnen we de lijst om maat leveren en wanneer u een standaardmaat besteld kunt u hem zelfs de volgende werkdag al verwachten.

Kwaliteit en service

Wij garanderen u de beste kwaliteit van lijsten in combinatie met een goede service. Deze service is voor ons erg belangrijk bij het maken van lijsten om maat. Het is namelijk zo dat we service ook erg belangrijk vinden en daarbij vinden we dit belangrijk om te geven voor de klanten. Ook de snelle levering is belangrijk. Wanneer u binnenkort verwacht een mooie decoratiestuk binnen te krijgen wilt u hem niet pas over 5 weken ophangen. Nee, dit moet gewoon snel gebeuren. Hier zijn we druk mee bezig om te realiseren.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *