Overige

Lancering nieuwe website

Tegenwoordig worden mensen alwel dood geggooid met een heleboel zogenaamde feiten of het nou worteltjes zijn waar je goede ogen  van krijgt of de ochtendplas op je voeten tegen de wratten. Grappig ja best wel maar het kan ook grotere gevolgen hebben zoals bijvoorbeeld een aannemer die zegt dat de hele voorgevel op instorten staat, een rekening van hier tot Tokyo aanleverd en vervolgens je met de ellende te laten zitten. Vervelend ja bijzonder vervelend zelfs en het erge is dat zijn nog maar de kleine jongens denk aan instellingen met een legio aan advocaten achter zich wat denk jij dat die aan het doen zijn?

Kortom een oplossing is er wel maar die moeten we zelf zoeken wat wij doen is een onafhankelijk nieuwssite aanbieden omtrent verantwoord investeren. Geen poespas wel seo maar dan eerlijke ookal kost het wat meer tijd het maakt niet uit als je staat achter wat je zegt en doet dan komt er vroeg of laat ook een legio mensen achter je staan.

Wij bieden dus onafhankelijk nieuws over situaties die zich in de wereld afspelen en direct invloed kunnen hebben op beleggers.

Daarnaast voorzien we in advies en bieden vanuit de redactie informatie over fiscale voordelen, regelgeving, eventuele voorspellingen en de beursindex.

We hopen u bij deze goed geinformeerd te hebben en wensen u alle een fijne dag toe,

 

Met vriendelijke groet,

 

De redactie van verantwoord investeren

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *