Overige

Kozijnen op maat

Kozijnen op maat

Als u op zoek bent naar kwalitatieve kozijnen op maat bent u bij De Noorder aan het juiste adres. Wij hebben veel verschillende kozijnen in huis die we allemaal op maat kunnen maken; een goed voorbeeld hiervan is ons kunststof kozijn. Deze kunststof kozijnen op maat brengen veel verschillende voordelen met zich mee; denk bijvoorbeeld aan uitstekende isolatie en een lange levensverwachting. Als u benieuwd bent naar alle mogelijkheden op het gebied van kozijnen op maat kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Ook op onze website staan veel mogelijkheden beschreven.

 

De voordelen van kunststof kozijnen op maat

Zoals we al zeiden, zijn er feitelijk alleen maat voordelen verbonden aan het aanschaffen van kunststof kozijnen op maat. De houdbaarheid van kunststof kozijnen is aanzienlijk langer dan andere stoffen waardoor u er nog jarenlang van zult kunnen genieten. De kunststof kozijnen zijn samengesteld uit polyvinylchloride (PVC) waardoor ze extreem isolerend zijn. Waar andere kozijnen van bijvoorbeeld hout of aluminium bedekt worden met isolerende vezels, hebben kunststof kozijnen deze werking automatisch al. U zult het dus niet snel koud krijgen!

 

Een ander voordeel van kunststof kozijnen op maat zijn de onbegrensde mogelijkheden. Ze zijn in diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar waardoor ze binnen iedere huisstijl thuis zullen passen. Ook houtnerf uitvoeringen zijn bij De Noorder mogelijk.

 

Dankzij de thermische isolatie zult u jarenlang profijt hebben van kunststof kozijnen op maat. De levensduur is over het algemeen uitzonderlijk lang en ook vergen ze weinig onderhoud; een vochtig doekje kan een keer per maand al wonderen verrichten. Aangezien maatwerk altijd uniek is zijn de prijzen ook altijd uiteenlopend; als u benieuwd bent naar de potentiële kosten kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Dan zullen we samen met u alle mogelijkheden doorlopen zodat u hier een goed en duidelijk beeld van zult krijgen. Kijk snel op onze website!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *